Це, напевно, найматовіша пудра на моїй пам'яті! Жодний блиск не пройде!
Paese Rice Powder
Привіт, красуні!
Ні до якого продукту, при виборі, я не ставлюся так прискіпливо, як до вибору пудри.
Пудра - це ж фінальний акорд в макіяжі, логічна крапка, і вона повинна відповідати моїм критеріям, а саме:
- вона повинна не містити тальк;
- вона повинна мати дрібний помол;
- вона повинна фіксувати макіяж;
- вона не повинна бути помітної на обличчі.
Ну невже я багато прошу?:-)
У пудри Paese Rice Powder в складі немає тальку, і це просто фантастично, бо це перше, на що я звертаю увагу.
Вона випускається у двох форматах: 10 грам і 15 грам. В мене версія поменше.
Раніше, пудра мала зовсім інший дизайн, та мала чорну кришку, але потім, виробник змінив пакування.
Зараз, це маленька пластикова баночка, з бежевою кришечкою. Мені подобався попередній дизайн, але заради справедливості, відмічу, що упаковка не шкрябається, не царапається, навіть при активному використанні. Це я точно знаю, адже вже закінчую другу пудру
Завдяки сіфтеру, пудру дуже зручно дозувати.
Також, її сміливо можна транспортувати, бо сіфтер закривається, і ти не хвилюєшся, що пудра просипеться в косметичку по дорозі.
Пудра має досить специфічний аромат. Я не можу сказати, що він неприємний, але є щось в ньому дивне. Мені б хотілося, аби запаху не було зовсім, але то вже мрії:-)
Формула у пудри невагома, на обличчі її абсолютно не помітно. Віддінку вона ніякого не дає, тому обличчя не вибілює.
Наношу її маленьким пензлем, і лише локально, на ті місця, які не мають блищати, адже пудра ну дуже матує.
Можливо, для когось це ок, але я люблю, коли видно ознаки життя на обличчі.
Саме тому, вона може підкреслити сухість шкіри та шелушіння (як в мене коло носа).
Вона прикольно виглядає на камері, але в реальності я не дуже полюбляю такий глухий мат.
Та треба зазначити, що в мене і так суха шкіра, а от дівчатам з жирним/комбінованим типом - вона прямо повинна зайти.
Макіяж фіксує просто ідеально, але майте на увазі ще один факт! Це актуально для тих, хто полюбляє обмазатися хайлайтером з ніг до голови (х то тут?:-))
Якщо поверх пудри наносити хайлайтер, він просто не буде сяяти. Я була в шоці! Пудра прибирає будь-який блиск на шкірі.
В іншому, це шикарна пудра, не дарма я купила другу банку. До речі, вона досить економічно використовується, бо першої банки вистачило на рік.
Якщо ви шукаєте дійсно матуючу пудру за гарним складом - це Paese Rice Powder.
Дякую за увагу 😘
Коментарі (0)