YuliHrytskoff

Мило для інтимної гігієни "Заспокійливе" DeLaMark

Мило для інтимної гігієни "Заспокійливе" DeLaMark

Якісні засоби для інтимної гігієни – це запорука здоров'я кожної жінки! А неправильно підібраний засіб для делікатних зон з легкістю може обернутися проблемою - викликати сухість, подразнення, чи тому гірше - завдати шкоди мікрофлорі... Тому, до вибору засобів для інтимної гігієни підходити потрібно дуже уважно і купувати тільки максимально натуральні, з правильним pH, молочною кислотою та рослинними екстрактами у складі. Для мене таким засобом є Рідке мило для інтимної гігієни "Заспокійливе" від бренду екопродукції DeLaMark.

Мило для інтимної гігієни "Заспокійливе" DeLaMark

Дизайн мила для інтимної гігієни простенький, але, водночас, дуже милий і ніжний) Засіб упакований у витончений білий флакон, виготовлений із якісного пластику. На обороті флакона є інформаційна етикетка з необхідними відомостями про засіб від виробника. Зокрема, можна ознайомитися з описом, складом, способом використання та запобіжними засобами, а також іншою подібною інформацією.

Для гігієнічності та зручності користування флакон оснащений помпою-дозатором. Дозатор працює справно, жодних претензій до нього у мене немає. На дозаторі є блокування, що дозволяє брати засіб із собою в дорогу, не боячись його пролиття на оточуючі речі.

Об'єм засобу досить великий – аж цілих 400 мл! Вважаю це дуже вигідним!

Мабуть, характеристику цього засобу я почну саме з аналізу його складу. А він у милі, без перебільшення, просто чудовий! Його основу становить м'яка рослинна ПАР, яка не подразнює шкіру. Важливо, що до складу засобу включений цілий комплекс рослинних екстрактів - череди, кропиви, деревію, олія виноградної кісточки, а також молочна кислота та гліцерин, які допомагають зняти подразнення та відновлюють водно-ліпідний баланс слизової оболонки. Ще дуже важливим є те, що мило для інтимної гігієни не містить у своєму складі жодних потенційно небезпечних для здоров'я компонентів.

Однозначно, такий склад просто не може не радувати!

Консистенція у мила дуже приємна! Гелеподібна, середньої густоти.

Колір абсолютно прозорий.

Запах. Мило для інтимної гігієни не має ніяких штучних ароматизаторів, але запах у засобу все ж таки є. Він дуже ніжний, ненав'язливий, я сказала б - "натуральний"...


Піниться мило добре, піну утворює дуже ніжну та м'яку.

Змивається абсолютно безпроблемно та швидко, мильної плівки не залишає.

Я використовую цей засіб двічі на день. Піниться він добре, тому витрата виходить дуже ощадливою. Мило якісно очищає інтимні зони, але при цьому абсолютно не викликає сухості або подразнення. Навіть навпаки - якщо є якийсь дискомфорт, після використання засобу він або зовсім пропадає, або значно слабшає. Для чутливої ​​шкіри це мило - справжня знахідка, тому що після його використання відчуття ну просто мега-комфортні! Та й після досить тривалого часу зберігається почуття чистоти і комфорту, деякої впевненості в собі...

Також я для себе відкрила ще одне застосування даного мила) У мене закінчилася пінка для вмивання шкіри обличчя і поки я чекала на своє замовлення з інтернет-магазину, вирішила спробувати вмиватися цим милом. І знаєте, мені сподобалося!) Очищає добре, навіть залишки косметики та гідрофільного масла змиває, а шкіру не пересушує та не стягує! Загалом, протестувала мило на всіх фронтах! 😁І залишилася дуже задоволеною від його м'якого впливу на шкіру та слизові оболонки!

За час користування милом жодних негативних реакцій на кшталт алергії, подразнення у мене жодного разу не виникло.

Роблячи висновки, скажу, що Рідке мило для інтимної гігієни "Заспокійливе" DeLaMark мені дуже сподобалося! Склад чудовий та абсолютно безпечний; очищає якісно, ​​але делікатно – почуття сухості чи подразнення не викликає; якщо є якийсь дискомфорт – добре його знімає; надовго залишає відчуття чистоти, свіжості та впевненості у собі! А ось мінусів особисто для себе я не виявила жодного!