Мило для інтимної гігієни "Заспокійливе" DeLaMark
Коли звичайні засоби не завжди підходять... Ніжне мило для інтимної гігієни, яке якісно очищує, заспокоює, не викликаючи почуття сухості чи подразнення.
Якісні засоби для інтимної гігієни – це запорука здоров'я кожної жінки! А неправильно підібраний засіб для делікатних зон з легкістю може обернутися проблемою - викликати сухість, подразнення, чи тому гірше - завдати шкоди мікрофлорі... Тому, до вибору засобів для інтимної гігієни підходити потрібно дуже уважно і купувати тільки максимально натуральні, з правильним pH, молочною кислотою та рослинними екстрактами у складі. Для мене таким засобом є Рідке мило для інтимної гігієни "Заспокійливе" від бренду екопродукції DeLaMark.
Оформлення/дизайн
Дизайн мила для інтимної гігієни простенький, але, водночас, дуже милий і ніжний) Засіб упакований у витончений білий флакон, виготовлений із якісного пластику. На обороті флакона є інформаційна етикетка з необхідними відомостями про засіб від виробника. Зокрема, можна ознайомитися з описом, складом, способом використання та запобіжними засобами, а також іншою подібною інформацією.
Для гігієнічності та зручності користування флакон оснащений помпою-дозатором. Дозатор працює справно, жодних претензій до нього у мене немає. На дозаторі є блокування, що дозволяє брати засіб із собою в дорогу, не боячись його пролиття на оточуючі речі.
Об'єм засобу досить великий – аж цілих 400 мл! Вважаю це дуже вигідним!
Характеристика властивостей
Мабуть, характеристику цього засобу я почну саме з аналізу його складу. А він у милі, без перебільшення, просто чудовий! Його основу становить м'яка рослинна ПАР, яка не подразнює шкіру. Важливо, що до складу засобу включений цілий комплекс рослинних екстрактів - череди, кропиви, деревію, олія виноградної кісточки, а також молочна кислота та гліцерин, які допомагають зняти подразнення та відновлюють водно-ліпідний баланс слизової оболонки. Ще дуже важливим є те, що мило для інтимної гігієни не містить у своєму складі жодних потенційно небезпечних для здоров'я компонентів.
Однозначно, такий склад просто не може не радувати!
Консистенція у мила дуже приємна! Гелеподібна, середньої густоти.
Колір абсолютно прозорий.
Запах. Мило для інтимної гігієни не має ніяких штучних ароматизаторів, але запах у засобу все ж таки є. Він дуже ніжний, ненав'язливий, я сказала б - "натуральний"...
Піниться мило добре, піну утворює дуже ніжну та м'яку.
Змивається абсолютно безпроблемно та швидко, мильної плівки не залишає.
Застосування, результат та враження від використання продукту
Я використовую цей засіб двічі на день. Піниться він добре, тому витрата виходить дуже ощадливою. Мило якісно очищає інтимні зони, але при цьому абсолютно не викликає сухості або подразнення. Навіть навпаки - якщо є якийсь дискомфорт, після використання засобу він або зовсім пропадає, або значно слабшає. Для чутливої шкіри це мило - справжня знахідка, тому що після його використання відчуття ну просто мега-комфортні! Та й після досить тривалого часу зберігається почуття чистоти і комфорту, деякої впевненості в собі...
Також я для себе відкрила ще одне застосування даного мила) У мене закінчилася пінка для вмивання шкіри обличчя і поки я чекала на своє замовлення з інтернет-магазину, вирішила спробувати вмиватися цим милом. І знаєте, мені сподобалося!) Очищає добре, навіть залишки косметики та гідрофільного масла змиває, а шкіру не пересушує та не стягує! Загалом, протестувала мило на всіх фронтах! 😁І залишилася дуже задоволеною від його м'якого впливу на шкіру та слизові оболонки!
За час користування милом жодних негативних реакцій на кшталт алергії, подразнення у мене жодного разу не виникло.
Роблячи висновки, скажу, що Рідке мило для інтимної гігієни "Заспокійливе" DeLaMark мені дуже сподобалося! Склад чудовий та абсолютно безпечний; очищає якісно, але делікатно – почуття сухості чи подразнення не викликає; якщо є якийсь дискомфорт – добре його знімає; надовго залишає відчуття чистоти, свіжості та впевненості у собі! А ось мінусів особисто для себе я не виявила жодного!
Коментарі (0)