krutoguuz

Мої пусті баночки за останні кілька тижнів ✨

Мої пусті баночки за останні кілька тижнів ✨

почнемо з ліва

1. Крем-гель від Hemish, текстра легка напів прозора, але чому там силікони?) Найчастіше такі текстури обирають власниці комбі/жирної шкіри, а силікон в складі може потенційно призводити до утворення закритих комедонів, так як він утворює плівку на шкірі і дає цей вау ефект. Не раджу його!

2. Зубна паста від Marvis з корицею та м’ятою, саме це поєднання мені не дуже зайшло, не люблю коли паста солодка. З м’ятою їхня зелена набагато краще, залишу нижче, як вона виглядає.

3. Сироватка від Beauty of Joseon з женьшенем та муцином равлика, маленького пробника мені вистачило на 3-4 рази, в цілому мені засіб сподобався, дає приємне зволоження.

4. Освітлюючий тонік від Skin1004 з центелою, ніацинамідом та екстрактами фруктів, які працюватимуть на освітлення. Непоганий, але все ж таки зараз більше мені полюбилися гелеві текстури.

5. Гель з алоє та прополісом від Benton, класний варіант для відновлення шкіри після опіків, подразнень. Я наносила після басейну, тому що в мене тоді завжди дуже сушитися шкіра і це однозначно лайк🔥.

6. Пробник крему для рук та ніг з SPF, взгалі як я зрозуміла він створений для використання перед манікюром/педикюром, щоб зменшити вплив ультрафіолету на шкіру ніг або рук. Але я використовувала його просто на руки в сонячний день, як спф.

7. Живильний крем під очі від Pyunkang Yul, досить щільна текстра, класний засіб на холодну пору року, щоб захищати тоненьку шкіру від обвітрила. На літо трішки тяжкуватий.

8. SPF для обличчя від La roche posay, тут багато запитань. Якщо його рекомендують використовувати дітям, чому в ньому старі та небезпечні фільтри. Жахлива текстура, я спробувала нанести на ніжки, жахливо липне, погано рощприділяється, жах(

9. Пудра-ексфоліат від французького бренду Peel 27. Цікавий продукт, але не для чутвої шкіри. Його фішка в тому, що спочатку використовуєш, як ензимний пілінг, а потім на кілька хвилин, як маску. Результат прикольний, але через наявність в складі абрикосової кісточки треба бути з ним обережним, щоб себе не травмувати. Чи купила я б його в повному розмірі, ні. Але як спробувати досить цікавий досвід.

Користувалися чимось із фото?