Nata_Po

Ідеальні освіжаючі парфуми на літо і не лише)

Ідеальні освіжаючі парфуми на літо і не лише)

Отже, мова у нас піде за акварельну лінійку від Guerlain Aqua Allegoria, а саме про Flora Cherrysia. Всього у мене 3 аромати з цієї серії, а перепробувала в рази більше, просто не всі зайшли і це нормально)

Я купувала тестер, тому флакончик у мене доставлявся у звичайній картонній білій коробці з вибитою назвою та батч-кодом. У мене 125мл флакон)

Власне флакон ніяким чином не відрізняється від звичайного, лише на дні вказано, що це тестер. Флакон абсолютно новий, присутня повітряна пробка і відсутні будь-які ознаки користування.

Дана лінійка виконана вся в однакових флаконах, присвячена бджінкам (які є на ковпачку) та медовим стільникам. А рідина всередині має ніжно-рожевий відтінок.

  • Композиція 9/10
  • Стійкість 6/10
  • Шлейфовість 6/10

Це туалетна вода, тому я від неї не вимагаю космічної стійкості, тим більше це акварельна лінійка, яка повинна лягати на вас тонкою вуаллю з натуралістичним звучанням, бо саме в цьому і полягає її ідея. Стійкість у аромату 4-5 годин, але я ЗАВЖДИ розпиляю парфуми на волосся, а з нього шлейф доноситься ще і на наступний день. Аналогічно довше тримається на шаликах чи речах, як і більішсть усіх парфумів. Шлейф присутній, але не кілометровий. Спочатку шлейфить десь до 2-3 метрів, а потім створює навколо вас затишний ароматичний кокон.

Прикріплю скріни опису та піраміди і розповім, що відчуваю саме я)

Я тут відчуваю свіжу водянисту солодкавість кавуна, розрізаного посередквітучого вишневого саду. Тут є незначна кислинка бергамоту, яка лише робить цікавішим звучання. Я би його назвала фруктово-квітковим з акватичним спрямуванням. Також присутня у базі фіалка, яка трошечки додає пудровості звучанню ближче до бази. Що приємно, аромат в базі не скатується в неприємний мускус (який я не можу сказати, що люблю), тому мене це тішить.

Мушу відмітити, що це моя улюблена Аква Аллегорія, вона може бути і легкою, свіженькою та дівочою, розвиваючись по дорозі на пляж. Може супроводжувати свою власницю в офіс чи на прогулянку. І це чудово.

Вона не скатується в якусь дуже дівочо-молодіжну історію, як це буває з Ескадами. Вона не є чисто фруктовою та несерйозною. І водночас вона зовсім не додає віку,як це буває з шипрами та класикою.

Тому, можу сміливо рекомендувати, як і усю лінійку, там кожна точно знайде собі щось до смаку)