Ксенія 💫

Нічого не рятую та не купляю 100500 баночок, а лише ділюсь дієвим для волосся.

Нічого не рятую та не купляю 100500 баночок, а лише ділюсь дієвим для волосся.
Нічого не рятую та не купляю 100500 баночок, а лише ділюсь дієвим для волосся.

Вітаю красуні 😍!

Почну відразу з фрази, яка більшості мабуть що навряд чи сподобається : нічого неможливо врятувати - як то зморшки кремом або волосся посічене олійкою. Краще не допускати того, щоб щось з'явилося завчасно, тобто банальний вислів - ненашкодь.

Так про що я.. ага!

Сьогодні про мега крутий засіб для волосся, так це буде олійка. Я не буду тут розповідати як я щось рятувала, відновлювала та отримала крутий результат. Ні. В моєму житті все максимально просто відносно всього - підтримуй своє здоров'я, стан шкіри, волосся і т. д. і тоді не будеш мусити скупляти всі а-ля SOS-засоби, щоб ускочити в останній вагон.

Так і з цим насправді дієвим і мега робочим засобом. Шось багато "мега" 😅, але шо поробиш, якщо то так!

Ця олійка від ізраїльського бренду Saryna Key, яка направлена на відновлення в першу чергу пошкодженого волосся.

У складі масло Ши - один з найбагатіших природних джерел кератину, білків та амінокислот.

Призначення: відновлення, від посічення волосся, для блиску.

Тип волосся: в'юнке, неслухняне, пошкоджене, сухе.

Об'єм 110 мл. Не думайте що так мало, бо вам вистачить його на дуже довго.

Олійка має світло-жовтий відтінок, консистенція не зовсім рідка. Окрема хвала аромату цього засобу - от вміють ізраїльські виробники іноді постаратись. Я відзначила для себе, що саме засоби по догляду за волоссям, а саме аромати, вони роблять на славу! Чи то мені так щастило, що я в захваті від них. Ця олійка не виняток - волосся пахне після неймовірно та відносно довго. Віддушка в мене асоціацію викликає зі Сходом.

Про моє волосся : натуральне нефарбоване , середньої довжини (лопатки), шкіра голови чутлива.

Використовую цей засіб на підсушене рушником волосся, не скажу, що економлю 😅 - роблю по 3 натиски в долоні, розтираю і переношу на довжину всього волосся, не торкаючись самої голови. Так повторю декілька разів. Також, коли волосся высохне, окремо додатково наношу лише на кінчики. Не дивлячись на перший погляд, що багато засобу використовується за 1 раз, олійка досить економа, швидко поглинається волоссям та потім ніяк не обтяжує його, а що саме важливе - немає відчуття "брудного" волосся (фото додаю).

Об'єм не зникає, та й на частоту миття це ніяк не впливає: мию 2 рази на тиждень. Як додаткове зволоження використовую періодично цей шампунь https://club.makeup.com.ua/looks/6113/, він також дає об' єм.

Після використання завжди присутній блиск, волосся розсипається між пальцями, грає на сонці, шовковисте по максимуму. Я давно забула, що таке коли волосся електризується чи стає "дибки"; посічені кінчики також покинули чат, бо олійка зміцнює їх та реанімує сухе пошкоджене волосся.

З допоміжних засобів, що іноді використовую, це фен-браш. Цей тандем творить чудеса - мінімум зусиль та максимальний результат, укладка наче після салону 👌

Колись (років 5 тому) це був подарунок, який перейшов у розряд ТОП моїх засобів для волосся, без якого я не уявляю на сьогодні їх гарного стану та вигляду. Сподіваюсь, MakeUp не позбавить нас такої можливості і надалі цей засіб буде в асортименті 🙏🏻.

Це не пусті слова, що хочется написати. Бо насправді, ця олійка виправдовує свою вартість не на 100,а всі 200 відсотків. Навіть мій перукар кожного разу, коли я хочу просто освіжити кінчики, запитує чим я користуюся.

Тому, якщо ви ще не спробували цей продукт від Saryna Key, щиро рекомендую...бо скажете "дякую" потім, от побачите).

А ще одна маска, що в саме серденько https://club.makeup.com.ua/post/23662/. Цей дует робить дива з мо'м волоссям.

Ваша Ксенія ✨