Нічне лікування волосся від Kerastase. Нове для мене та мега ефективне по дії.
Сухе, пошкоджене, неслухняне - вам є сенс почитати 😉
Вітаю 🌸! Моє знайомство з цим продуктом почалося з фрази моєї подруги :"Ти просто зобов'язана її спробувати!" І це навіть не тому, що моє волосся в не найкращому стані було, а тому, що вона мені пообіцяла, що це найкраще, що могло бути з ним...
Отже, так і з' явилася в мене
Kerastase Nutritive Oleo-Relax (насичене нічне лікування (для сухого та неслухняного волосся).
Об'єм маски 200мл.
На які проблеми спрямована: пухнастість, сухість.
Дія: регенерація.
Текстура.
Консистенція досить густа, кремова. Але при розподілі на волоссі (навіть сухому) стає піддатливою і наноситься тонким шаром,як кондиціонер, абсолютно не перевтяжуючи його. Маска поглинається з часом самим волоссям і зовсім непомітна на ньому.
Розхід вважаю також мінімальним, на мою довжину трошки нижче лопаток, я беру чайну ложечку на все полотно.
Використання.
Використовувати можна декількома способами :
■по-перше, на ніч на сухе волосся. І повірте - ніяких жирних, брудних пасм ви не побачите ні на другий день, ні на третій і т. д.
■по-друге, на підсушене вимите волосся як повноцінну маску.
Я використовую по-різному в залежності від того, в якому стані моє волосся. Нагадаю, воно нефарбоване, нормальне, влітку більш сухе.
Скажу відразу, н е на постійній основі (бо в цьому немає потреби для мене особисто), а курсом як відновлення або після сонця влітку, або як підтримуючий вже ефект. Тому 200 мл маски в мене практично рік вже.
Особистий досвід.
Хочу зупинитися на тому, що ви отримаєте після:
♻️ якщо це нічне відновлення (нанесення на сухе волосся), маска пропрацює максимально глибоко і зранку ви отримаєте неймовірно м'яке, гладке та нереально шовковисте волосся. Вперше, коли наносила був страх 😁, що зранку прийдеться знову мити голову. Але ж як я була здивована! Окремо відмічу про блиск 😍
Якщо в цій бюджетній масці https://club.makeup.com.ua/post/17987/ він, так би мовити, в моменті, то тут це постійний результат, якщо ви навіть місяць після не користуєтеся нею.
Саме влітку я використовувала її як нічне відновлення, бо сонце дуже впливає на якість.
От як сказала вище, що не зникає блиск, точно так не зникає і шовковистість та насичення. Тобто, коли я пройшла курс, то відчула, що не завжди потім мені вже і потрібне ще щось, окрім шампуня. Ну тільки олійка улюблена https://club.makeup.com.ua/post/15807/ на кінчики, але то святе 😅.
♻️ в якості підтримки гарного стану використовую інколи як кондиціонер, тут розхід ще менший, але ефект також максимальний.
Які переваги я бачу :
- максимальне насичення волосся. Це ідеальна історія для сухого волосся та те що плутається.
- з'являється блиск, який не зникає після миття.
- відсутнє хоч якесь перевтяження волосся після використання.
А як додатковий бонус - це неймовірний аромат. Аромат засобів салонного догляду. Я просто відкриваю баночку і стою вдихаю це манке, для мене гіпнотичне поєднання різних нот. Не знаю що там нахімічив виробник, але воно мене затягує. Та й коли відкриваєш шухлядку,де стоїть маска, відразу розумієш чим пахне твоя ванна кімтана.
п. с. доречі, волосся на фото на 3-ій день після нанесення.
Дякую усім за увагу ❤️
З повагою до кожного, Ксенія ✨
Коментарі (0)