Ксенія 💫

Нічне лікування волосся від Kerastase. Нове для мене та мега ефективне по дії.

Нічне лікування волосся від Kerastase. Нове для мене та мега ефективне по дії.
Нічне лікування волосся від Kerastase. Нове для мене та мега ефективне по дії.
Нічне лікування волосся від Kerastase. Нове для мене та мега ефективне по дії.

Вітаю 🌸! Моє знайомство з цим продуктом почалося з фрази моєї подруги :"Ти просто зобов'язана її спробувати!" І це навіть не тому, що моє волосся в не найкращому стані було, а тому, що вона мені пообіцяла, що це найкраще, що могло бути з ним...

Отже, так і з' явилася в мене

Kerastase Nutritive Oleo-Relax (насичене нічне лікування (для сухого та неслухняного волосся).

Об'єм маски 200мл.

На які проблеми спрямована: пухнастість, сухість.

Дія: регенерація.

Консистенція досить густа, кремова. Але при розподілі на волоссі (навіть сухому) стає піддатливою і наноситься тонким шаром,як кондиціонер, абсолютно не перевтяжуючи його. Маска поглинається з часом самим волоссям і зовсім непомітна на ньому.

Розхід вважаю також мінімальним, на мою довжину трошки нижче лопаток, я беру чайну ложечку на все полотно.

Використовувати можна декількома способами :

■по-перше, на ніч на сухе волосся. І повірте - ніяких жирних, брудних пасм ви не побачите ні на другий день, ні на третій і т. д.

■по-друге, на підсушене вимите волосся як повноцінну маску.

Я використовую по-різному в залежності від того, в якому стані моє волосся. Нагадаю, воно нефарбоване, нормальне, влітку більш сухе.

Скажу відразу, не на постійній основі (бо в цьому немає потреби для мене особисто), а курсом як відновлення або після сонця влітку, або як підтримуючий вже ефект. Тому 200 мл маски в мене практично рік вже.

Хочу зупинитися на тому, що ви отримаєте після:

♻️ якщо це нічне відновлення (нанесення на сухе волосся), маска пропрацює максимально глибоко і зранку ви отримаєте неймовірно м'яке, гладке та нереально шовковисте волосся. Вперше, коли наносила був страх 😁, що зранку прийдеться знову мити голову. Але ж як я була здивована! Окремо відмічу про блиск 😍

Якщо в цій бюджетній масці https://club.makeup.com.ua/post/17987/ він, так би мовити, в моменті, то тут це постійний результат, якщо ви навіть місяць після не користуєтеся нею.

Саме влітку я використовувала її як нічне відновлення, бо сонце дуже впливає на якість.

От як сказала вище, що не зникає блиск, точно так не зникає і шовковистість та насичення. Тобто, коли я пройшла курс, то відчула, що не завжди потім мені вже і потрібне ще щось, окрім шампуня. Ну тільки олійка улюблена https://club.makeup.com.ua/post/15807/ на кінчики, але то святе 😅.

♻️ в якості підтримки гарного стану використовую інколи як кондиціонер, тут розхід ще менший, але ефект також максимальний.

Які переваги я бачу :

- максимальне насичення волосся. Це ідеальна історія для сухого волосся та те що плутається.

- з'являється блиск, який не зникає після миття.

- відсутнє хоч якесь перевтяження волосся після використання.

А як додатковий бонус - це неймовірний аромат. Аромат засобів салонного догляду. Я просто відкриваю баночку і стою вдихаю це манке, для мене гіпнотичне поєднання різних нот. Не знаю що там нахімічив виробник, але воно мене затягує. Та й коли відкриваєш шухлядку,де стоїть маска, відразу розумієш чим пахне твоя ванна кімтана.

п. с. доречі, волосся на фото на 3-ій день після нанесення.

Дякую усім за увагу ❤️

З повагою до кожного, Ксенія ✨