Strange Love

Яку туш Maybelline обрати: Порівняння трьох найпопулярніших маскар

Яку туш Maybelline обрати: Порівняння трьох найпопулярніших маскар
Яку туш Maybelline обрати: Порівняння трьох найпопулярніших маскар

Я порівняла три найпопулярніші туші Maybelline. І ось результат тест-драйву з детальними фотографіями. Усі конкурсанти були нанесені в два шари на мої короткі вії.

Новинка в серії Colossal. Класична вигнута щічока з ворсом виявилася дуже зручною. Як на мене, класичні аплікатори значно зручніші за нові силіконові, адже набирають значно меншу кількість засобу на себе. Туш має насичено чорний відтінок, не комкується. Стійкість хороша, Colossal Curl Bounce змивається кусками, без ефекту панди. Вії розділяє та шкішки підкручує

Ця туш однозначно підійде тим, хто не любить ефект плавучих лапок. Аплікатор зручний, хоч і силіконовий. Проте доводиться забирати надлишок туші зі щіточки перед нанесенням. В результаті отримуємо свої вії, але трішки краще. Lash Sensational лягає тонким рівномірним шаром. Змивається доволі просто, але може в процесі осідати на нижній повіці, роблячи з вас панду. Тому краще проводити демакіяж гідрофільними оліями.

Ця туш найкраще продовжує вії, роблячи їх на 1-1.5мм довшими. Водночас вона потовщує волоски, виходить ефект мокрих вій. Зблизька це виглядає не дуже, проте здалеку вії справді здаються дуже довгими та виразними. З усіх трьох аплікаторів, цей найменш зручний у користуванні, бо набирає найбільшу кількість продукту, та й розприділяти туш важче, ніж у попередніх випадках. Стійкість хороша, як і у попередніх конкурсантів. Sky High змивається суцільними шматками, тому демакіяж з нею значно простіший та швидший, достатньо легенько стягнути туш з вій.

Усі вони по-своєму хороші, в залежності від цілі. Для дуже ніжного макіяжу я б однозначно обрала Lash Sensational, для повсякденного та вечірнього - Colossal Curl Bounce, адже її можна нашарувати до необхідного ефекту об'ємних вій. А ось Sky High - королева видовження, хоч і з ефектом мокрих вій.

Обирати вам.