katebondarrrenko

Фаворити серед косметики за липень

Фаворити серед косметики за липень
Фаворити серед косметики за липень
Фаворити серед косметики за липень
Фаворити серед косметики за липень

Чому коротенький? І чому так мало фаворитів? Тому, що я хворіла...влітку це взагалі нелегко, навіть звичайна застуда переноситься важче через постійну спеку, перепади температури, різку зміну погоди тощо. Але є про що розповісти, деякі продукти нові, а деякі - вже давно поселилися у моїй косметичці.

  1. Цього місяця вже ж таки було декілька днів, коли я фарбувалась, але обирала для себе радше зробити акцент на губи. У цьому мені допомагала Maybelline SuperStay Vinyl Ink Liquid Lipstick у відтінку 50 - Wicked. Відтінок дуже яскравий, спочатку було досить незвично. Але він такий помітний, святковий, літній, соковитий. Сам колір щось між червоним та яскраво-рожевим, навіть трохи малиновим. Прямо як мій ніс після постійного чихання хаха (ні). Цікавий, самодостатній. До того ж, помада якісна, стійка, не липне, прекрасно переносить святкування, особливо застілля. Писала про неї детальніше ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/14994/. Можна глянути, як виглядає на губах.
  2. Перед нанесенням такої яскравої помади, я пропрацьовувала проблемні місця (недоліки шкіри та синці під очима) консилером від LN Pro Touch-Up Cover Fluid Liquid Concealer у 101 відтінку. Він досить щільний, перекриває на тверду 8. Фініш матовий, фіксується, але не досить швидко, тому є достатньо часу аби його розтушувати. Тримається непогано, можу протягом дня трохи прибрати блиск матовою пудрою. Окремо набирала невелику кількість на плаский пензик і додатково пропрацьовувала контур губ. Зі своїми функціями справляється чудово, тим паче за невеликі кошти. Трохи писала ось тут, один із перших дописів, тому прошу ставитись з поблажкою: https://club.makeup.com.ua/post/8168/.
  3. Куди ж з якравою помадою без олівця для губ. У мене від Ruby Rose Sweet Lips у відтінку 15 Sexy Red. Класичний червоний. Звичайний олівець для губ, проте цього абсолютно вистачає аби підкреслити форму губ та спростити собі нанесення помади. У цьому пості є трохи більше інформації про ці дуже бюджетні олівчики: https://club.makeup.com.ua/post/13736/.
  4. Для завершеності невистачає трохи пропрацювати контур та додати природних тіней. Найбільше рука тягнулась до LN Pro Glow Cream Sculptor. Легко тушується, має натуральний, холодний колір, тримається весь день, особливо, якщо зверху додати пудрову текстуру. Детальніший огляд ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/8647/. Реально вартий уваги!
  5. Брови вкладала лише фіксуючим засобом, у мене від LN Pro Liquid Brow Soap. Як можна побачити, як його використала в щент, навіть знімала дозатор аби дістати кожну каплю продукту. Класний продукт, брови тримає залізобетонно. Щіточка зручна, наносити зручно. Детальніший огляд з фото: https://club.makeup.com.ua/post/8457/. В цілому - хороший засіб. Помачила новинку у бренду - LN Pro Brow Wax Eyebrow Fixator, фіксувальний віск для брів. Наступного разу замовлю його для тестування.
  6. Вії фарбувала частіше всього за допомогою туші для вій, лише вона. З такими яскравими губами і цього абсолютно достатньо. Як раз потрібно було протестувати новинку з боксу - Maybelline New York Colossal Curl Bounce. Поки мені все подобається. Туш витримувала найгірші дні, коли очі безперестанку сльозились від постійного нежитю. Обов'язково зроблю детальний огляд, є що розповісти. Але точно скажу - туш хороша, як і більшість у цього бренду. Не підвели і цього разу!