Оліч

Ну, свого роду теж парфуми))

Ну, свого роду теж парфуми))

На фото зараз два моїх фаворити з парфумованих кондиціонерів.

1) Кондиціонер-ополіскувач для білизни Tesori d’Oriente Ayurveda - випромінює чудовий східний аромат з акордами цитрусових, спецій, квітів, деревних мотивів, бальзамічних нюансів та амбри. Для мене цей аромат солодко-свіжий. Він досить яскравий, мабуть сильніший за інші аромати з цієї лінійки (за це комусь він не подобається), але для мене це його перевага. Обожнюю відкрити барабан пральної машинки і відразу відчути яскравий приємний аромат.

2) Ароматизатор для білизни Lenor Risveglio Primaverile в гранулах - бачила багато відео з ним в Тік тоці, і він реально дає набагато яскравіший аромат, ніж його рідкий варіант. Аромат свіжий квітковий, думаю його всі знають). Гранули потрібно додавати в барабан пральної машинки, а також можна використовувати і рідкий кондиціонер одночасно, бо гранули не дають помʼякшення. У мене ще був аромат "орхідея та ваніль" (улюбленець багатьох), теж приємний та дуже солодкий, мені чомусь він пахнув дитячими речіма)) Хочу спробувати Lenor Gelsomino Scarlatto, той що з рожевими квіточками.

Взагалі в Тік тоці чула що самі по собі ці засоби не несуть ніякого користі, просто така іграшка для аромату, і насправді це марнотратство та утворення зайвого сміття. А іноді навіть робить гірше, бо там купа мікропластику. Що ви про це думаєте? Бо я навіть замислилася відмовитися від кондиціонерів, бо правда окрім аромату не бачу ніякої різниці, але все ж таки ароматна випрана білизна то так приємно!)

У вас є любимчики? Школа що на мейкапі немає цієї категорії товарів.

P.S. У вас теж пропали особисті повідомлення?