O’Ostah

Satisfyer Pro 3+

Satisfyer Pro 3+

Satisfyer  - цілком бюджетний бренд, мені подобається концепція, доступність, дизайни, для себе я обрала прошку третього покоління. Розповім про плюси і єдиний (але суттєвий) мінус. Можливо, саме цей огляд підштовхне вас до покупки або, навпаки, зверне увагу на інші продукти.

Одночасна стимуляція клітора хвилями тиску та вібрацією. У корпус вбудовано два незалежних один від одного моторчики, якими можна керувати окремо. Це 11 інтенсивностей хвиль та 10 програм вібрацій.  Всього це 110 комбінацій, кожна зможе підібрати свій ритм залежно від чутливості, настрою та уподобань. Коротше, погратись є з чим!

Медичний гіпоалергенний силікон, дуже приємний тактильно. Він забезпечує максимальне прилягання для тіла, створюючи вакуум навколо клітора. Для більшого комфорту можна використовувати лубриканти на водній основі. Легко очищається як милом з водою, так і спеціальними засобами для іграшок.

Стимулятор є водонепроникним, ним можна користуватись у душі та ванній. Виробник зазначає повну водонепроникність із незрозумілою для мене абревіатурою IPX7.

У комплекті є кабель, повна зарядка - 4 години, тривалість безперервної роботи - 60 хвилин. Враховуючи, що малюк завжди відпрацьовує кожну гривню і діє швидко, заряджати його доводиться не частіше раза на місяць😉

І тут я знайшла мінус. Не великих “обертах” малий досить відчутно реве, настільки, що із сусідньої кімнати можуть попросити нарешті відповісти на виклик телефону 😂. Але це претензія до забудовника, а не до Satisfyer. Тим паче, якщо ви хочете усамітнитись, завжди можна приділити час собі у ванній.

Чи раджу я Satisfyer Pro 3+? Так. І не тільки його! Бажаю кожній дівчинці дбати про своє задоволення у всіх сферах життя🩷