Євгенія 👩

Мешканці моєї сумочки🙈

Мешканці моєї сумочки🙈

Всім привіт✌️

Я люблю маленькі сумочки, ідеально для мене це - "бананка", вона на вигляд маленька, але дуже містка👌.

У своїй малютці я нарахувала 20 предметів, які є її постійними мешканцями:

  1. Паспорт. Раніше дуже рідко брала його з собою, зараз же він завжди в моїй сумочці, бо ніколи не знаєш, що може трапитися.
  2. Ключі від квартири та машини.
  3. Навушники, якими я користуюся не так часто, але все одно вийти без них з дому не можу).
  4. Картхолдер від makeup - там усі картки, візитки та готівка). Він дуже маленький і я навіть не знаю як у нього все це міститься). До речі, на сайті він називається чоловічим, але як на мене, то це явний унісекс).
  5. Таблетки знеболювальні та проти алергії. Насправді, в моїй сумочці зазвичай більше ліків, друзі мене називають аптечкою).
  6. Компактна щітка для волосся Tangle Teezer.Вона дуже зручна, за бажання її можна помістити навіть у кишеню)
  7. Резинка-браслет для волосся. Зазвичай, одна в мене завжди на руці, а друга в сумці.
  8. 3 види засобів жіночої гігієни. Одноразова прокладка та тампон від Kotex, до речі дуже зручно, що одноразова прокладка в окремому конверті) і класична прокладка від Always.
  9. Матуючі серветки для обличчя ViaVeauty та звичайні паперові серветки Zeffir. Тут ще мали б бути вологі серветки, але їх чомусь не виявилося в моїй сумочці цього разу).
  10. Антисептик для рук NaturPro. Дуже добрий, гелевий, без сильного запаху спирту і абсолютно не сушить шкіру рук.
  11. Tic Tac фруктовіий мікс - смачні цукерки з дитинства, жую їх коли нервую)
  12. Олівець для губ Colour Intense у відтінку 03 "natural". Дуже приємна у нього текстура і хороша стійкість, мені подобається, що з цим олівцем можна підправити макіяж губ навіть без дзеркала)
  13. Блиск на кшталт плампера від Біокон. Він бюджетний, але при цьому дуже добре підпікає, надаючи губам легкого об`эму, добре зволожує і пом'якшує.
  14. Прозора матова пудра від Eveline. Я до неї додала ще й спонжик на кшталт пуховки і іноді ця пудра дуже добре рятує мій макіяж). Хоча для сумочки вона не дуже практична, тому що кришечка постійно злітає і не вистачає дзеркальця у футлярі.
  15. Чорна серветка з мікрофібри для протирання скла. Ценезамінна річ у моїй сумочці, цією серветкою я протираю окуляри для зору, сонцезахисні окуляри, камеру телефону, екран годинника, та і все де є скло).

Іноді в моїй сумочці ще можна знайти пластир, контейнер для лінз, крем для рук і купу чеків).

Дякую за увагу💕

Мешканці моєї сумочки🙈