Подарунковий боксик - сумочка від МЕЙКАП💜💜💜
Дуже гарна фіалкова ніжна сумочка з не менш гарними продуктами всередині ..
Ну це неймовірне поєднання кольорів ,а для мене особисто -це скарб ,бо мій улюблений колір-фіалковий ,тому я в захваті від цих продуктів
Тонік
Досить простеньке пакування ,але головне-його колір)
Дозатор не дуже зручний ,бо перший час видає досить багатенько продукту ,тому треба звикнути до таких порцій .
Тонік досить гарно зволожує шкіру ,не пече обличчя ,гарно прибирає залишки мейку,тобто з функцією тоніка цілком порається ,але нічого надзвичайного не помітила
Гель для вмивання
Колір - бомба ,пушка 🔥
Має досить зручний дозатор,видає нормовану кількість продукту ,тому до нього нарікань не маю.
Шкіру не сушить ,як це було наприклад з гелем від Garnier.
Гарно очищує шкіру обличчя,після нього воно блищить 🥰
Заповнюючий гель для шкіри обличчя
Гель має досить плотну консистенцію, тобто він не тече ,а ніби желе ,має прозорий колір .
Дозатор видає зовсім по трішечки ,тому треба докласти зусиль ,щоб намазати обличчя .
Гарно зволожує обличчя ,але залишає липкий фініш ,тому його певно залишити на ранок ,або нанесення перед макіяжем ,бо наніч бути липким не дуже хочеться .
Майже не має ніякого запаху ,тому на обличчі не відчувається .
Єдине що мене трішнчки бентежить - вік ,який вказан на пакуванні (25,35,45),тобто мені ще трішечки рано його використовувати ,тому віддам мамі на дотест)
Якась цікава штучка під очі
Дуже незвичне пакування ,я спочатку думала що то - лак ,але зʼясувала , що то якась сироватка під очі .
Я ще не зовсім розібрала,як нею користуватись ,але за моєю логікою ,тими дивненькими шариками потрібно робити масаж навколо очей 👀
Не дуже зручно витягувати тими шариками продукт ,тому що його дістається дуже багато,потім усе обличчя в ньому ,але може то так і повинно бути ...
Робити масаж ними дуже приємний та затягуючий процес ,особливо відволікає від думок ввечері .
З мінусів - потім обличчя дуже вологе та довго сохне .
Крем для шкіри навколо очей
Крем всередині має біленький колір , видавлюється досить легко та пропорційно .
Тюбик маленький ,але мені здається ,що його вистачить на тривалий час,бо використання мінімальне.
Зволожує він гарно,але знову ж таки оце обмеження 25+ мене трішечки лякає ,т ому я не можу дати повну оцінку цьому продукту ,зволожує класно,на цьому й усе.
Коментарі (0)