Найкраща бюджетна підводка
Glambee little&precise - 💎 в моїй косметичці
Я малюю стрілки десь з 14 років, зараз мені 22. Останні два роки в мене була перерва - спочатку я лікувала акне СР (там не до мейкапу), потім просто майже перестала фарбуватися, а якщо і робила це, то не хотіла витрачати багато часу.
В травні цього року я вирішила, що мені треба заново вчитися малювати стрілки і повертатися до свого класичного образу (ну бо ж я думала, що розучилася це робити).
Було прийняте рішення знайти дешеву підводку, яку не шкода, для тренувань.
Я довго стояла біля стенду і чомусь обрала саме цю. Ціна її була 99 грн (зараз, здається, не змінилася).
Я в принципі для стрілок найбільше люблю саме лайнери, бо мені ними легше за все працювати. І також одним з головних критеріїв у виборі підводки для мене є пензель - ненавиджу фетрові (перший мій лайнер був від Maybelline - з фетровим пензлем, який через місяць просто розлізся в різні сторони і на кінці лайнера був просто треш....)
Тому для мене важливо, щоб пензель був тонкий і складався з ворсинок. Тут ✅
Я обрала коричневий відтінок, але на очах він виглядає абсолютно чорним, тому по кольору, звісно, не те, що я хотіла, але нічого страшного.
Яким було моє здивування, коли я прийшла додому, сіла малювати стрілки і зробила це за 2 хвилини 🤡 мені було так легко саме цією підводкою будувати лінії, що стрілка намалювалася майже сама собою (ні, звичайно ж, це мої золоті ручки🤣)
І таким чином цей лайнер перетворився з "аби не шкода" в "основний".
Підводка не тече - я якраз переживала, щоб з часом вона не забруднила мені косметичку (сподіваюсь, після написання цього відгуку я не буду перемивати все, що лежить в ній). Пензлик зручний - ним легко малювати як тонкі, так і товсті лінії. Додаю свотчі на руці - видно, що колір трохи напівпрозорий, але це через те, що підводка в 02 коричневому відтінку. 01 - яскравий чорний.
Нв руці здається, що лінії трохи підтекли - не знаю, чому вийшов такий ефект, але на очах вона не розповзається і виглядає гарно.
Додаю фото готових стрілок.
Одназначно рекомендую цю підводку всім - помірна ціна, легка в роботі і підійде навіть новачкам. Стійкість, до речі, теж дуже хороша - цілий день чудово тримається, не розмазується і хвіст стрілки нікуди не зникає, а лишається на місці.
Коментарі (0)