Anna_feerie

Як мити голову рідше? Спробуйте цей шампунь

Як мити голову рідше? Спробуйте цей шампунь
Як мити голову рідше? Спробуйте цей шампунь

Я давно зацікавилась даним брендом і врешті решт придбала шампунь від лупи для ослабленого волосся. Виробник позиціонує себе як науковий центр, що має офіси в найбільших містах світу та спирається на новітні косметичні розробки задля здоров'я та краси нашого волосся.

В складі саліцилова кислота, піроктон оламін, пантенол, біотин, кераміди, пробіотики, екстракти карликової пальми, центели, зеленого чаю, чабрецю та м'яти перцевої. Одразу скажу, що шампунь має потужні очищувальні властивості і шкіра голови завдяки цьому довше залишається чистою, але за це доводиться платити. Тож далі про недоліки і мої способи боротьби з ними.

Як мити голову рідше? Спробуйте цей шампунь

Засіб має надстійкий та потужний аромат димної м'яти, для мене це точно чоловічий напрям, більш того, мене зовсім не влаштовує, що запах залишається навіть на другий день після миття та перебиває мої парфуми.

Нюанс другий: шампунь сушить волосся.

І це дуже неприємно, адже після першого використання я думала, що доведеться підстригти каре, настільки мої локони були схожі на сіно. На щастя, мене врятувала ось ця маска: https://club.makeup.com.ua/post/15669/.

Нюанс третій: під час першого використання втрата волосся під час миття нагадує линьку мого собаки перед зимою)).

Справді, я жахнулась від кількості волосинок, що покинули мою голівоньку та вдруге перечитала інструкцію: це точно шампунь від випадіння? Бо схоже, що навпаки)). На другий раз ситуація повторилась, а далі вже не було такого випадіння (тут скоріше за все шампунь "допоміг" волоссю, яке мало випасти в найближчі дні, зробити це одночасно)).

1) Шампунь мені точно не підходить для регулярного використання, тому я мию ним голову як ШГО - 1-2 рази на місяць.

2) Для того, щоб захистити волосся, перед нанесенням шампуню я щедро обробляю довжину бальзамом (в кучерявому ком'юніті це називається методом pre-poo - тобто, "перед миттям"). Таким чином під час змивання шампуню він мінімально контактує з волоссям.

3) Оскільки я мою голову двічі, то Dr.FORHAIR Folligen Anti-Dandruff Shampoo використовую лише для першого миття, а другий раз беру свій звичайний шампунь - це допомагає позбавитись запаху м'яти та не дозволяє нашому очищуючому продукту пересушити скальп (так-так, він це теж може).

3) Dr.FORHAIR Folligen Anti-Dandruff Shampooвикористовую лише для першого миття, а другий раз беру свій звичайний шампунь - це допомагає позбавитись запаху м'яти та не дозволяє нашому очищуючому продукту пересушити скальп (так-так, він це теж може).й раз беру свій звичайний шампунь - це допомагає позбавитись запаху м'яти та не дозволяє нашому очищуючому продукту пересушити скальп (так-так, він це теж може).

4) Обов'язково використовую поживну маску - бо легкий кондиціонер тут точно не підійде.

5) Не жалію незмивного засобу - це і для кучерів добре, і зайвий раз профілактує ефект соломи)).

До плюсів можу віднести економічність, бо Dr.Folligen добре піниться та достатньо одного натискання на дозатор для миття голови. Також склад та ефективне очищення, звісно, є його позитивними характеристиками. Найкраще починати знайомство з мініатюру, не нехтуючи моїми порадами (а власницям сухого/пошкодженого волосся краще пошукати більш делікатний засіб).

Ось така непроста історія з цим шампунем. Для мене недоліків забагато, щоб повторювати покупку, хоч завдяки лайфхакам я змогла приборкати цю банку. Розкажіть, які у вас стосунки з корейськими шампунями, бо це вже моя третя спроба і щось я не дуже задоволена)