Zhukovka 🌸

Я чищу зуби натуральною пастою 🌿

Я чищу зуби натуральною пастою 🌿

Сертифіковані органічні зубні пасти Urtekram чудово очищають зуби та запобігають появі карієсу за допомогою екстракту кори магнолії. Не містять мила та тензидів.
Данський виробник Urtekram належить до найвідоміших і найшанованіших органічних марок з більш ніж 40-річною історією. Вся продукція Urtekram сертифікована відповідно до ECOCERT COSMOS ORGANIC - найвибагливішого міжнародного стандарту до вмісту біо/органічних інгредієнтів. При цьому продукція Urtekram перевищує вимоги стандарту, незважаючи на допустимі ECOCERT COSMOS ORGANIC 2% синтетичних інгредієнтів, усі складові косметики Urtekram на 100% натурального, природного походження!

Мій чоловік вже років 5 користується тільки цією зубною пастою. Я не одразу її полюбила , через те,що звикла до паст,які просто обпікають ротову порожнину своєю свіжістю. Urtekram не має цього ефекту. Якось, під час подорожі, я залишила свою пасту вдома і користуючись Urtekram, за тиждень помітила, що мої зуби мають здоровий вигляд. Вони помітно відбілилися і вирівняли тон. Але все ж таки питання стояло щодо смакових уподобань. На той момент це була паста зі смаком Tea Tree( чоловік користувався зазвичай тільки цим смаком), яка мені не дуже зайшла, тож він запропонував мені замовити Mint версію. За місяць користування чутливість ясен зовсім зникла і я зрозуміла, що вони дійсно дієві. Зараз ми купуємо всі смаки і маємо гарні посмішки 😁

Плюси :

1. Eco + Organik

2.Ціна (зараз зі знижкою)

3.Ефект

3.1.Відбілює 3.2 очищує 3.3 заспокоює 3.4 дезинфікує

4. Вибір на будь-який смак

5.Склад

Розглянемо на прикладі Tea Tree

натуральна крейда, вода, гліцерин, полісахариди, алое вера*, олія чайного дерева*, мирра, екстракт кори магнолії. *Органічне землеробство.

Органічна зубна паста з екстрактом чайного дерева без фторидів із антибактеріальним ефектом. Основу пасти складає природна крейда, зібрана на дні моря, тому паста має сіруватий відтінок натуральної крейди. До складу пасти також входить алое віра для додаткового захисту ясен та екстракт мирри, що має чудовий дезінфікуючий ефект.
Сертифіковано ECOCERT Greenlife відповідно до COSMOS ORGANIC.

100% натуральних компонентів

Мінуси :

1) не піниться

2) швидко закінчується

Безумовно хочу порадити ! Це про здоров'я зубів і в цілому усього організму. Це паста , яка працює. Це паста ,яка 100% натуральна !