Елена

Elizabeth Arden Sunflowers

Elizabeth Arden Sunflowers

І ні, зовсім не насінням, як думала я 🫣

Вітаю 👋

Вперше я познайомилась з цим ароматом через колегу. Я навіть не знала, що таке є у бренду. На полицях магазинів можна було зустріти серію Зелених чаїв, а от Соняшник то щось нове. Нове да не нове. Аромат випускається аж з 1993 року.

Так от, почула я його шлейф і збентежено запитала, до чого тут 🌻? Бо на мою думку, він пахне як завгодно, але не так як парфум. Ха-ха. У Всесвіту є почуття гумору, бо десь через тиждень я потрапила у соняшникове поле ) Де я мала змогу не тільки милуватися такою красою, але й відчути аромат. Коли соняшник ще цвіте, ще до формування насіння, він дійсно пахне дуже квітково. Це максимально приємний аромат. Хто б міг подумати? І так, Sunflowers Elizabeth Arden максимально близько передає саме цей аромат.

І ось тільки зараз, коли я згадала цю історію, я побачила на сайті знижку. Не довго думаючи, замовила парфум.

Elizabeth Arden Sunflowers
Elizabeth Arden Sunflowers

Пакування максимально просте. Плоский флакон без якихось написів. Розпилювач простий, білого кольору. Такий собі привіт з 90-х. Вайб дуже бюджетного пакування. Та є і плюси. Через плоску форму, флакон займає мало місця, його зручно брати з собою. Я б хотіла, щоб сам парфум перелили у більш презентабельний флакон, але і так нормально. Бо форм-фактор то таке. Не головне.

Як завжди, спочатку піраміда 👌🏻

Початкова нота: Бергамот, Диня, Квітка апельсина, Лимон, Мандарин, Палісандр, Персик
Нота серця: Жасмин, Корінь фіалки, Османтус, Троянда, Цикламен
Кінцева нота: Амбра, Дубовий мох, Кедр, Сандалове дерево

Якщо не порівнювати аромат з соняшником, то чим же він пахне? Це насичена фруктово-квіткова композиція. Відразу після розпилення старт доволі міцний, та десь через хвилинку аромат починає грати. На старті яскрава, соковита диня з нотами лимону. Також присутня фруктова тарілка, та мій ніс сприймає це як єдину фруктову ноту. Далі парфум починає звучати єдино, розповідає свою історію і я вже не можу видокремити ноти.

Це приємний, соковитий аромат. Саме влітку він органічно вписується в атмосферу. В ньому комфортно у спеку. Він і солодкий, і освіжаючий, і озоновий. В ньому багато повітря. Десь 2-3 години звучить дуже яскраво, шлейфить. Потім создає біля вас ароматний кокон. Оточуючим подобається.

Але хочу звернути вашу увагу на рік випуску. Це не сучасний парфум. В ньому відчувається стара школа. Легке ретро-звучання йому присутнє. Та це не робить парфум гірше. Просто треба враховувати, що він в дусі свого часу )

Все одно радію покупці ) Якщо могла б скупатися в ньому, обов'язково це зробила. Та через його технічні характеристики, мушу обмежуватися 2-3 розпиленнями за раз )