Надія nhutei

Огляд секретів експрес-макіяжу

Огляд секретів експрес-макіяжу

Для мене макіяж за 5хв. - це гель для брів, туш для вій і блиск на губи. Тому я була дуже заінтригована, коли у відео, яке я оглядала на своєму каналі в ютуб, пообіцяли розповісти секрети швидкого натурального макіяжу всього обличчя невеликою кількістю продуктів.😏

Серед небагатьох україномовних відеоуроків макіяжу для початківців, я вирішила довіритися уроку "макіяж за 5 хвилин: розкриваємо секрети експрес-макіяжу" від відомого телеканалу, який запросив професійного візажиста поділитися секретами макіяжу, який може повторити будь-хто.
Ідея справді цікава: є модель, яку візажист фарбує у реальному часі, тому можна не лише послухати поради, а й придивитися до техніки мейкапу. Однак, на практиці мені 5-ти хвилин виявилось замало, а про секрети давайте окремо.

Розпочинати макіяж радять з нанесення ВВ або СС крему. Якщо вам здається, що вже щось пропущено, то вам не здається. Маємо перший секрет - обов'язково бути учасницями нашого клубу, щоб знати як і чим підготувати шкіру до мейкапу.👍 Або знати ВВ чи СС крем з відмінними доглядовими властивостями.

Я ж наносила свій спф з пігментом, про який писала раніше.

Щоб пришвидшити макіяж, і використати менше продуктів треба... використовувати менше продуктів.😁 Консилер не наносили, а крем ВВ одразу фіксувався пудрою.
Насправді, для справжнього початківця з молодою чистою шкірою все поки добре і можна продовжувати. На цьому етапі єдине зауваження - жодної рекомендації пудри (пресована, розсипчата, прозора, пігментована тощо).
Я наносила пресовану лише з міркувань, що більшість новачків мають саме таку. Через вологий спф (дійсно, коли йому всотатись?) було враження, наче пудра перемішується з кремом, а не лягає поверх. Тому її я нанесла нічогеньким шаром.🤷‍♀️

Без жартів, наступні 2хв.відео виявились найкориснішими.
Та я більше дивилася, ніж слухала: як візажист набирав і "скидав на руку" бронзер, як наносив продукт і скільки.
Пришвидшили макіяж за рахунок нанесення бронзера на повіки замість тіней, а рум'яна і хайлайтер не використовували (хоча була опція замінити бронзер на рум'яна).
Мій досвід знову трохи відрізнився. По-перше, пензлик був інший, логічно, що і бронзер він наносив інакше. По-друге, сам продукт у мене бюджетний і типовий для початківця, тобто, не дуже пігментований, але плями наставить із задоволенням.😅 По-третє, бронзер з очей скатався вже десь за півгодини.

Ходити до бровіста. У відео моделі просто гелем зафіксували гарні брови. Я відчула, наче мене ошукали.☹️ До речі, на попередньому етапі остаточно спливли мої 5 хвилин, але я все одно нашвидкуруч промалювала брови олівцем і зафіксувала їх якимось старим голубим гелем з моєї косметички. 😄

Бути супергероїнею, бажано зі здібністю прискорюватись х4.
Під кінець відео, коли візажист промалював вії, губи, додав сяючі тіні у внутрішні куточки очей і дотушував спонжиком всі косяки попередніх етапів, я прозріла.
Треба визнати, мене вразила його швидкість, бо всі ці дії відбулись, поки я фарбувала вії. 😄[нетактовний жарт про чоловіків і одну хвилину]
Шкода, але за все відео не прозвучало жодного реального секрету як пришвидшити мейкап. Я ж завершила свій макіяж, коли секундомір показав 12 хв. 55 сек.

Що б я не писала вище, треба визнати, що відео непогане. Воно може розважити, бути корисним абсолютному новачку, щоб придбати свої перші косметичні продукти.
Та головний секрет макіяжу за 5 хвилин - гарний стан шкіри і багато практики.
А що для вас "макіяж за 5 хвилин"?)