Oli Seagull

Чайна церемонія зі шкірою обличчя

Чайна церемонія зі шкірою обличчя

Тканинні маски для мене це як "перекус" для шкіри. Я не очікую від них всього того, що обіцяють виробники, бо для тих ефектів треба ними користуватись кожен день, як кремом чи сивороткою.
Для мене це просто насичення шкіри якимись компонентами/вітамінками, яких немає в моєму звичайному догляді.

Я шукала чогось незвичного і на очі потрапила маска з чайним пакетиком😁

Маска поділена на два етапи. В першому ми маємо той самий пакетик з гібіскусом, в другому сама маска просочена рідиною на основі жимолості,зніту і зантоксилума. Разом ця суміш повинна надавати тонізувальну та протизапальну дію, покращувати колір обличчя. Але повторюсь, я не чекаю цих всіх ефектів. Для мене головне зволоження без зайвої жирності та живлення шкіри корисними вітамінками.

А от використання, це ще ті спецефекти 😅

Дістаємо пакетик з гібіскусом і вкладаємо його в нижню частину пакету з маскою. Треба залишити так на 20 хв, щоб есенція з маскою просочилася гібіскусом. Для кращої пропитки рекомендовано деякий час розминати.
Я так і зробила, розминала його , перекладала з одного боку маски на інший і на останні 10 хв залишила , притиснувши зверху важкою пляшкою мінералки)

Діставши маску трохи здивувалася. Це перша маска яка має так мало есенції. Навіть здається трохи суха.
Лекало не тонке, міцне . Із-за його товщини і того що мало есенції , маска постійно відстає від обличчя і треба притримувати.

Вигляд вражаючий 😅

Витримую 15 хв і зняла . По інструкції потрібно просто розподілити залишки по обличчю , нічого не змиваючи. Але залишків не було. По відчуттям, наче 5 хв тому я нанесла крем) Просто зняла маску і вже приємне зволожене обличчя!
Якщо напочатку мені здалося, що есенції могло би бути більше, то після я зрозуміла, що це ідеально. Бо зазвичай я прибираю залишки від тканинних масок і часто всеодно з'являлося відчуття жирності.

Насправді це одна з найкращих тканинних масок які в мене були. Дуже комфортне відчуття, приємна шкіра. Після неї навіть не хочеться тягнутися до крему і іншого догляду.

І дуже цікава задумка виробника, хоч і не впевнена, що саме гібіскус там дуже шось вирішує)
Як варіант, можна заварити собі цей пакетик на чай, поки витримуєш маску з зантоксилумом🌚 Тоді вітамінки і зовні і внутрішньо ❤️😅