Essence Peppermint Glow Бальзам для губ
Ідеальна заміна Dior Lip Glow, яка додасть зволоження та кольору губам 💋
Якось я придбала цей тінт і він довго в мене лежав новий , а ось нещодавно я його добренько распробувала і закохалась 💕
Цей бальзам мені дуже нагадує Dior lip glow або був у Діор максимайзер з легким кольором і по якості бренд Ессенс дуже постарались)
Взагалі, бальзами з PH це так звана лотерея, у когось колір майже не проявляється, а у когось занадто яскравий, у когось холодний ягідний, а хтось має теплий соковитий відтінок.
Я приблизно знаю реакцію своїх губ на засоби з Ph кольором, тому сюрпризів не було )))
Бальзам
Сам бальзам упаковано в пластиковий футляр, стік викручується добре, не шатається.
Тінт має аромат м'ятних льодяників , така собі солодка м'ята. Аррами приємний, не нав'язливий, на губах пропадає згодом.
Є дуже легкий охолоджуючий ефект , ну дуже помірний.
В складі бальзама є шимер, який згодом з залишається на губах разом з кольором .
Спочатку тінт дає дуже гарний соковитий ефект, згодом зволоження поменшає і залишається колір, який проявився у вас. В мене це помірний рожевий колір, який мені подобається 💕
По стійкості бальзам може пережити обід , кавову паузу та легкі поцілунки ))
його легко обновити , не треба вимальовувати контур, бальзам сам добре розподіляється)
змиваєттся міцеляркою чи гідрофалкою, губи з ним досить довго залишаються зволоженими.
В цілому, прекрасний бальзам з кольоровим фінішем за помірну доступну ціну, тому можу рекомендувати 👍🏻
Дякую за увагу 💛
Коментарі (0)