Kizza

Двобій Maybelline vs Maybelline

Двобій Maybelline vs Maybelline

Як завжди будемо оцінювати розставляючи бали, дивитись на свотчі і мені буде цікаво почитати Ваші міркування щодо даних представниць тушової промисловості.

Ну що, починаємо?

Обидві туші виглядають дуже стильно одразу видно, що дизайнер упаковок не дарма їсть свій хліб. Упаковка не лаконічна, тут багато інформації, тексту, дрібних деталей, тож якщо ви любитель мінімалізму - це не для Вас 😂 Мені загалом подобається, можна пожмакать і воно приємне то ж кожна туш отримує від мене по царському лайку і переходять в наступний раунд з оцінкою 1:1

Маємо діаметрально протилежні за призначенням пензлі: у curl bounce вигнутий шетинистий йоршик що покликаний підкручувати і припіднімати вії. А в sky high прямий силіконовий шипасиий аплікатор. Пензлики оцінимо після свотчів.

Аромат - у обох без віддушок, чому я дуже рада. По балу за запах, точніше його відсутність, а ще точніше за запах компонентів, який швидко розвіюється.

Як кажуть "ніздря в ніздрю" 2:2

П

Тут можна набрати аж 4 бали:

За легкість профарбовування з першого разу;

За здатність нашаровуватись;

За акуратність нанесення;

За комфортність розкладання туші+ висихання;

Curl bounce: 1+1+0+1. Акуратно даним пензлем мені не пощастило нанести, потикалату внутрішню частину ока+профарбувала підводкую

High sky: 0.5+1+1+0. Отакої, а що ж це сталось? 0.5 за те, що не профарбувала деякі віїнки пропустив їх зовсім. Ну в останній нуль в тому, що вона береться жирними павучими лапами, які треба прочесувать, і дуже довго сохне порівняно з першою. Даним пензлем розкладати вії не дуже зручно.

5:4.5 поки виривається вперед Curl bounce.

Обидві туші чудово тримаються цілий день, очі не сльозяться. Сльозо, дощостійкі. Навіть до теплої води норм ставляться. Змити їх дійсно важко.

Протягом дня не відбились і не осипались.

Тут порівну - 6:5.5

За балами перемогла Curl Bounce. А що ж там з висновками?

Обидві туші мені ... Не сподобались.

Та що підручує дуже сухувата, та що подовжує не робить навіть елементарного завитку. Просто палки стирчать. Звісно за допомогою кьорлеру можна зробити вигин, або підноровитись і цим пензликом зробити, вії павучки тут виходять не дуже естетичні. Взагалі якщо з двох зол обирати - я б напевно взяла формулу Sky High і пензлик від Curl bounce і подивилась як би це спрацювало. Напевно так завтра і зроблю😅