Malisa

A'Pieu Super Air Fit - здається, я знайшла ідеал

A'Pieu Super Air Fit - здається, я знайшла ідеал

Довгий час я недолюблювала сонцезахист (за що зараз поплатилась пігментацією на обличчі... Молода була, дурна), бо зазвичай вони створюють відчуття плівки на обличчі, під кремом шкіра наче не дихає, пітніє, блищить, а ще ці білі плями... Як згадаю, то аж погано стає. Але зараз, на щастя, почав з'являтись розум, тому в арсеналі маю купу всяких засобів, і навіть спрей для волосся з сонцезахистом.

Як виявилось - головне правильно підібрати захист, і довіритись профі в питанні "аристократичної" шкіри. І це я про азіатів, у яких світла шкіра без засмаги і плям - це ідеал.

A'Pieu Super Air Fit - здається, я знайшла ідеал
A'Pieu Super Air Fit - здається, я знайшла ідеал

На цей крем натрапила досить випадково, але одразу закинула собі в корзину.

Ціна інколи на нього кусається, зате по знижкам можна купити досить вигідно і спойлер він того вартий.

Об'єм - 50 мл, що стандартно.

Флакончик зручний, можна закинути в сумочку і носити з собою постійно.

Він на стабільних хімічних фільтрах.

Що мені подобається в ньому:

1. Аромат

Пахне приємно - злегка солодкуватий і не нав'язливий аромат. Користувастись ним дуже приємно.

2. Текстура.

Це надзвичайно легкий крем! От дійсно, за всі роки -це перший майже невагомий крем, який наче трохи водянистий (бо саме цей варіант зволожучий). Наноситься на шкіру як звичайний доглядовий крем, з першого разу і не скажеш, що це сонцезахист.

3. Невидимість.

Скільки б його не нанесла - жодних білих плям, слідів, він не полосить, і взагалі стає абсолютно невидимим на шкірі. Бо "люблю" я ті деякі креми, які прям полосами по щокам... Бррр..

4. Відчуття на шкірі

Невагомий. Абсолютно невагомий. Він не відчувається, не липкий, не жирний, шкіра дихає.

Підійшов моїй комбі шкірі, і мама зі своєю зрілою - активно користується саме ним, бо всі інші відкинула через те, що вони то липнуть, то жирнять. А цей її улюбленець. Фініш - злегка сатиновий, не блищить млинцем, а дає ледве помітне сяйво, і приємно зволожує.

5. Дійсно гарно захищає шкіру

Я та людина, яка навіть через декілька хвилин на активному сонці згорає - якщо вийти в 12 дня під сонце, то вже через 5 хвилин буду червона. Згораю легко, і якось в засмагу це не особливо переходить, а от спектись - легко. А з цим кремом я ЖОДНОГО разу не застала почервонінь. Хоча і в 12 годин дня ходжу по вулиці, і в 14 - раніше я була як рак, а зараз майже аристократка (все ж трохи підзагоріла, коли не користувалась кремом, а виходила на вулицю в "безпечний" час).

То чи не ідеальний, а?

Цей пункт для мене особливий, тому що якщо не хмивати гарно СПФ, то можна отримати висипання.

Я спочатку змивала його по всім правилам - гідрофільна олія, потім пінка. А потім в тіктоці побачила відео, як дівчина на УФ камеру змиває спф звичайним ватним диском з міцелярною водою - і спф змивається швидше і легше.

І я к виявилось, то мені цей спосіб більше підходить. Бо все ж яким класним не був крем, якщо не змивати його повністю, то можуть бути невеличкі неприємності (і щось таке в мене було на деяких ділянках обличчя). А як стала спочатку змивати спф міцелярною водою, а потім пінкою - все пройшло.

Тому і роблю висновок, що саме з цим кремом, моїй шкірі таке очищення підходить на всі 100%.

Цей крем - один з найкращих, що в мене був. І я хочу повторити покупку в майбутньому. Бо поки прикупила ще популярних від Benton та Beauty of Joseon. Спробую ще їх.

А цей мене підкорив своєю невагомістю, без липкості, жирності, гарним зволоженням і відмінною сонцезахисною функцією.