Iryna Koval

CHI Keratin Mist

CHI Keratin Mist

Засіб для зміцнення волосся CHI Infra Keratin Mist розгладжує структуру волосся й утримує волосяні волокна зволоженими. Водночас він захищає волосся від високих температур під час користування феном або випрямлячем, а також відновлює його верхній кератиновий шар.

Кондиціонер має досить зручний формат спрею. Дизайн типовий для марки CHI: лаконічний, але точно залишиться помітним на поличці.

Аромат теж притаманний CHI, досить "брутальний", схожий на чоловічий, але на волоссі швидко вивітрюється.

Виробник рекомендує розпилювати засіб на вологе волосся перед використання термічних пристроїв або ж просто на сухе в якості кондиціонеру.

А тепер про враження: Після застосування волосся стає більш гладким, менше пушиться, здається більш охайним і блискучим. При укладанні локони не втрачають свого приємного вигляду, а блищать ще більше. Якщо використувати на сухому волоссі то засіб значно полегшує розчісування та запобігає слутуванню.

Та не тільки результат вразив мене, а й сам процес догляду. Легка текстура та зручний пульверизатор міста дозволяє рівномірно розподілити продукт по волоссю, не залишаючи жодного відчуття липкості чи обтяження.

Я використовую цей спрей не лише перед стайлінгом, але й як легкий догляд під час дня. Досить пару натискань на дозатор і волосся знову виглядає свіжими та доглянутими.