✨Олександра✨

Бальзам-масло для губ

Бальзам-масло для губ

Найбільш поширена причина чому наші губи сохнуть та тріскаються – це зовнішні фактори типу вітру, морозу, спеки або ультрафіолету. Останній може спричиняти навіть сонячний опік, що не дуже приємно. Сама шкіра губ на багато тонша і не має сальних залоз саме на цій ділянці ми найшвидше можемо побачити негативні зміни.

Як не дивно не всі гігієнічні помади, блиски, бальзами зволожують губи, хоча купуючи ці засоби ми прагнемо саме цього ефекту, а виробник зазначає що це найліпший продукт на ринку. Дуже часто спробував та розчарувавшись в таких продуктах дівчата лізуть шукати бюджетні або ж народні засоби зволоження. Отже в цьому пості я б хотіла розповісти про мій досвід в даній тематиці і чудовий продукт який швидко допоміг і ну дуже бюджетний.

Бальзам-масло для губ
Бальзам-масло для губ
Бальзам-масло для губ

Дані бальзами залишили приємні відчуття і 100% коштують уваги. Але на мою суб’єктивну думку не всі смаки сподобались.

«Полуниця і журавлина» та «виноград і гранат» -мої фаворити, чудово зволожили губи та за декілька днів прибрали всі тріщинки.

«Мигдаль і шоколад» - дуже спіцифічний смак, нажаль мені не сподобався присмак, хоча на запах пахне і наноситься доволі приємно.
Тому це мої фаворити однозначно!

Мої висновки: Однозначно можу порекомендувати ці бальзам-масла! Чудовий засіб! З ним ваші губки будуть захищені і смачні.