Anna_feerie

Заспокійлива лінійка від Pyunkang Yul

Заспокійлива лінійка від Pyunkang Yul
Заспокійлива лінійка від Pyunkang Yul

Оскільки мені подобається цей корейський бренд, я не змогла пройти повз заспокійливої серії. Набір пробників складається з тонера, сироватки, відновлюючого крему та бальзаму (по факту 2 варіації кремів). Одразу скажу, що продуктів в саше мало, тонеру та кремів вистачило на одне використання, сироватку розділила на ранок та вечір.

Має доволі рідку консистенцію, без вираженого аромату (хоч я все ж відчула якійсь натяк на запах). У складі гіалуронова кислота, глюконолактон, лимонна кислота, кора верби (саліцилова кислота), пантенол, центела.

Не можу сказати, що я отримала вау-ефект, по-перше, продукту замало, по-друге, він всотався, як вода, і я просто не встигла побачити якісь зміни. А ще мені було точно недостатньо зволоження. Тому моїм фаворитом залишаєтся класичний тонер Pyunkang Yul: https://club.makeup.com.ua/post/14060/

Pyunkang Yul Calming Moisture Serum мені сподобалась більше, бо після неї обличчя отримало потрібне зволоження, до того ж мене зацікавив склад: окрім саме зволожуючих компонентів, там є пептиди, які я дуже поважаю та завжди вишукую в косметиці.

Кремів 2 види: перший - це зволожуючий заспокійливий бар'єрний. Мені подобається така консистенція, але володаркам жирної шкіри на літо навряд чи сподобається. А от всім, хто любить кислотний догляд/має пошкоджений бар'єр, можна спробувати (знову ж таки, краще починати з пробничків, бо читала відгуки, що декому забиває пори).

Бальзам-крем для чутливої шкіри мені також сподобався, адже це саме для мого випадку)). Напевно, саме цю позицію я придбала б для себе в повному розмірі (поки не купую, адже маю багацько запасів 🤗). Що мені сподобалося: дуже щільна та обволікуюча текстура, яка миттєво дарує комфорт і насичує шкіру. Склад чудовий, там і моє улюблене масло ши, і пептиди, і центелла з компанією.

Найкращий час для цього бальзаму - холодна пора року, також він чудово підійде в якості відновлюючого постпілінгового догляду.