Alina_Demchenko

Поринь у солодку нірвану разом з Mermade Banana Nirvana

Поринь у солодку нірвану разом з Mermade Banana Nirvana
Поринь у солодку нірвану разом з Mermade Banana Nirvana
Поринь у солодку нірвану разом з Mermade Banana Nirvana

Отдже, не так давно, на моїй поличці у ванній, поселився ось такий яскравий скраб. Бренд Mermade всім вже знайомий своїм милим пакуванням і неймовірними ароматами. До цього, я мала змогу протестувати гелі для душа, лосьйони та бальзами. На цей раз - скраб. Подібні засоби я полюбляю. Вони дають змогу розслабитися, забути про все навколо і просто насолодитися моментом.

Дизайн пакування у засобу, як завжди милий і виповнений у стилістиці бренду. Об'єм данного продукту 250грам. Матеріал упаковки - гарної якості. Кришка трошки плотно закривається, інколи складно закрити ( ну і відкрити теж).

В мене скраб з ароматом банану і це доволі ризикований аромат саме для мене. Чому ж ? Частіше за все, засоби саме з цим ароматом - віддають хімозністю. Навіть йогурти з бананом, для мене - це завжди ризик)))

Що до запаху: він дуже ядерний. Коли тільки відкрила коробку - це було перше що я відчула. Він приторно солодкий і неймовірно яскравий. У кремчику з бананом, мені аромат сподобався більше. Якщо відкрити банку - він ще насиченіший. Не сказати що він прям віддає хімією, більше як перестиглий банан, але доволі яскраво.

Так що якщо ви обожнюєте банани - це для вас.

Поринь у солодку нірвану разом з Mermade Banana Nirvana
Поринь у солодку нірвану разом з Mermade Banana Nirvana

Що ж до самого засобу ?

Він має густу текстуру, трошки нагадуючи мед ( мені доречі такі текстури більше подобаються, бо вони не сильно розтікаються по тілу і легше розподіляти). Скрабуючі частинки - дуже жорсткі. Це не м'який спосіб позбавитися ороговілих частинок, це прям хардкор. При першому використанні, я думала що викину засіб, бо не звикла к настільки болючій процедурі, але вирішила дати другий шанс цьому засобу.

При другому використанні я змінила підхід: нанесла і акуратно розподілила засіб по шкірі, давши йому трошки "розтанути" на шкірі. Потім вже почала розтерати. Якщо чесно, шкрябає при цьому воно все одно сильно, але наче не так травмуюче.

Який результат я отримала ?

Він гарно покращує кровообіг ( після такого тертя, це логічно), шкіра після нього дуже дуже ніжна, зволожена і м'яка протягом довгого часу ( навіть без використання сторонніх зволожуючих засобів).

Доречі під час використання, аромат став більш приємним, лагідним . Вся ванна кімната пропахла ним і це дійсно рослабляє)))

Виробник рекомендує : 1) терти десь 3-5 хвилин (це правда неможливо) 2) потримати 10-15 хвилин ( вже після 5хвилин стягує, я не зуміла) 3)змити

Чесно кажучи, робити так як сказано в інструкції - в мене не вийшло. Але я рада що найшла особистий підхід до засобу.

Ефект сподобався, а ось великі скрабуючі частинки - ні.

Моя оцінка - 8/10