krutoguuz

Тканинні маски з хорошим складом

Любиш тканині маски, але не знаєш яку обрати, щоб не було подразнення та висипань?)

Тримай підбірку⬇️

1.Живильна тканинна маска для обличчя Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Shea Butter ~ 26 грн - 40 грн

2. Заспокійлива тканинна маска для обличчя Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Cucumber ~ 26 грн - 40 грн

3. Зволожувальна тканинна маска для обличчя Holika Holika Pure Essence Mask Sheet Rice ~ 26 грн - 40 грн

4. Ампульна тканинна маска для обличчя A'pieu Madecassoside Real Ampoule Mask чудовий варіант для швидкого заспокоєння в шкірі, в складі має медикассосид - вартість ~ 86 грн

5. Зволожувальна тканинна маска для обличчя Dr. Jart+ Ceramidin Facial Mask, але мені особисто вона не дуже сподобалася, якогось вау ефекту не буде, трошки зволоження - вартість 210 грн

6. Тканинна маска для обличчя Benton Goodbye Redness Centella Mask Pack ~ 120 грн

7. Бренд Papa Recipe став для мене відкриттям, цей бренд тато створив для доньки з проблемною шкірою і в них є дві класні маски з екстрактом баклажану та екстрактом моркви - вартість 105 грн

8. І моя любовне любов це маски від Rоund Lab, тут ідеально все багато рідини, маска з приємного матеріалу, сам матеріал упаковки 💔 я обожнюю всі їхні маски, мої фаворити це заспокійлива з екстрактом голок та з екстрактом морського полину вони мега круто працюють - варість від 95 грн

9. Закриємо цю підбірку набором з 30 тканиних масок від Mary&May, там є декілька варінатів на зволоження, заспокоєння та для попередження вікових змін - варість ~ 790грн

Користуєтеся тканинними масками? Діліться своїми фаворитами 🥰

09 серпня, 2023
krutoguuz
09 серпня, 2023