Missmili

Пусті пляшечки💗

Пусті пляшечки💗

1.Олійка moroccanoil -фу.Найгірша олійка для волосся,що в мене була!Маю пористе,злегка освітленне волосся,з ним воно виглядало ще більш пористим і неохайним!Пробувала і на вологе, і на сухе волосся-результат однаковий,тобто ще гірше ніж без олійки взагалі!

Пусті пляшечки💗

1.Парфум від Clinique happy heart-свіжий,прохолодний квітково-озоновий ,схожий напрямок з ароматом від Hermes Eau des Merveilles Bleue!Дуже класний!

Також мала класичний Happy-то він більш цитрусовий,трішки терпкий як шкірка апельсину!І той і інший супер класний ,підійде для любителів свіжих і цитрусових ароматів!

3.Тонер Pyunkang Yul Essence Toner-якісний базовий тонер,який зволожить і підготовить шкіру до нанесення наступних етапів догляду!Підійшов для моєї проблемної і чутливої шкіри!Такої пляшечки 100мл вистачило на пів року!Сподобався👍

4.Пінка Farmstay- фу.Відчуття наче милом вмиваєшся,на шкірі наче якась плівка після цієї пінки.Декілька разів вмилася,а потім використовувала як гель для гоління ніг,то так було норм

5.Люблю кондиціонери від Matrix-цей не виключення!

6.Всі класні відгуки про лінійку CP-1 чиста правда!Дійсно класні засоби!Після них волосся доглянуте,гладке,охайне!Коротше вогонь!Буду брати ще!)