YuliHrytskoff

Палітра тіней для повік Revlon ColorStay Looks Book Eye Shadow Palettes у відтінку «Player»

Палітра тіней для повік Revlon ColorStay Looks Book Eye Shadow Palettes у відтінку «Player»

Жіночі очі - це могутня зброя, яка може зачарувати, а може й спопелити… Тому і макіяжу очей ми відводимо першорядне значення, вибираючи для цієї мети такий продукт як тіні, які здатні вдало відтінити колір очей, надати їм виразності, а погляду – глибини.

Зазвичай, для свого повсякденного макіяжу я обираю приглушені, пастельно-нюдові тона, але літом мені хочеться більше кольору і яскравих акцентів, тому, коли я побачила палетку тіней «Player» ColorStay Looks Book від Revlon, зрозуміла, що це якраз те, що я так давно хотіла! Тому героїнею сьогоднішнього мого відгуку буде саме вона.

Палітра тіней для повік Revlon ColorStay Looks Book Eye Shadow Palettes у відтінку «Player»
Палітра тіней для повік Revlon ColorStay Looks Book Eye Shadow Palettes у відтінку «Player»

Палетка являє собою якісний пластиковий футляр із прозорою кришечкою, через яку видно відтінки тіней і на яку нанесено назву бренду та самої палетки. На обороті палетки – інформація про продукт від виробника.

Кришечка та основа палетки міцно закривається до клацання, самостійно в сумочці не відкривається. На місці з’єднання кришечки та основи після купівлі була спеціальна захисна наклейка, що є гарантією контролю першого відкриття.

В середині футляр поділений на вісім відсіків, у яких знаходяться власне самі спресовані тіні.

Аплікатор до комплекту не входить, але для мене це не мінус, так як я більше люблю наносити тіні пензлем.

Об’єм палетки - всього 3.4 г – малувато, звичайно, але я яскравими тінями користуюсь нечасто і використовую дану палетку здебільшого для акцентів, тому такий обєм тіней для мене якраз оптимальний – встигну використати до закінчення терміну придатності.

Палеточка маленька, компактна, поміщається на долоні – місця багато вона не займає, тому її зручно носити з собою в сумочці.

На складі тіней увагу сильно загострювати не буду, адже зрозуміло, що це не доглядова косметика і якихось корисних для шкіри інгредієнтів серед складу продукту немає. Але, коротко пройшовшись по складниках, хочу сказати, що якихось особливо небезпечних компонентів серед складників я не знайшла – все відносно безпечно, хоча індивідуальної реакції, звичайно, ніхто не виключав.

По консистенції – це класичні сухі пресовані тіні, при нанесенні практично не пилять.

Текстура тіней дуже шовковиста, м’якенька і приємна при нанесенні.

Помел тіней дуже дрібний.

Запаху тіні не мають.

Пігментація та передача кольорів – прекрасна! Навіть без бази тіні дуже яскраво виглядають в макіяжі (але про передачу кольору кожного відтінку трішки згодом нижче по тексту).

Стійкість у тіней дуже хороша – годин 8 тримаються взагалі ідеально навіть без будь-якої бази чи підложки і це у спеку на жирній шкірі опущених повік! Далі можуть трішечки скататися в полоску, що легко виправляється, але не тьмяніють. Якщо нанести на базу – протримаються абсолютно безпроблемно цілий день.

Після нанесення на шкіру тіні не осипаються та не розмазуються.

Демакіяж. Тіні з легкістю змиваються навіть звичайною міцелярною водою.

Як я вже зазначила на початку свого відгуку, у мене палетка Revlon ColorStay Looks Book у відтінку «Player» - це красиве поєднання восьми кольорів тіней синього, зеленого та коричневого підтонів. Назви відтінки не мають, тому розповім про кожен із них, починаючи зверху вниз.

Перший відтінок – синій металік – використовую в якості підводки або для затемнення зовнішнього кутика ока. Безпроблемний, гарно тушується, колір передається яскраво.

Другий відтінок – блакитно-сріблястий з дуже дрібним срібним шиммером – використовую для внутрішнього кутика ока, підведення нижньої повіки чи для окремого акценту поверх іншого відтінку на рухому повіку. Виразний, колір переноситься та передається гарно.

Третій відтінок – бірюзово-блакитний з дуже дрібним, ледь помітним сріблястим шиммером. Використовую, зазвичай, для оформлення нижньої повіки чи окремого акценту. Колір передається гарно, але бажано наносити на підложку.

Четвертий відтінок – лаймово-салатовий, дуже яскравий та виразний. Мій самий улюблений із всієї палетки!) Гарно переноситься та передає колір. Використовую для зовнішнього кутика ока та на нижню повіку.

П’ятий відтінок – брудний темно-зелений з дрібнесеньким золотистим шиммером – дуже красивий колір, але, на жаль, доволі проблемний в нанесенні – не так яскраво передає колір, як інші відтінки із палетки, не дуже рівномірно наноситься та доволі важко розтушовується. Тому потребує бази чи якоїсь іншої підложки. Використовую, здебільшого, в якості підводки для промальовування стрілки, рідше – для затемнення зовнішнього кутика ока.

Шостий відтінок – матовий темний коричневий – доволі безпроблемний, наношу для затемнення зовнішнього краю ока.

Сьомий відтінок – коричнево-золотаво-мідний металік. Дуже красивий відтінок та безпроблемний в нанесенні. Наношу на всю рухому повіку чи в якості акценту.

І останній, восьмий, відтінок – матовий бежево-кремовий, майже білий колір. Самий світлий із всієї палітри. Колір передається, але він просто трішки вибілює повіку, тому використовую даний відтінок в якості підложки під інші кольори і для розтушовки.

Відтінки гарно поєднуються між собою, палетка доволі універсальна – нею можна створити як доволі простенький денний макіяж з яскравими акцентами, так і повноцінний вечірній.

Якби я не старалась, на жаль, моя камера не передає істинних відтінків та всієї краси кольорів цих тіней...

У всіх макіяжах використана палетка «Player» і туш для вій Maybelline New York Lash/Cils Sensational (про неї розповідала тут - https://club.makeup.com.ua/post/13974/).

Підводячи підсумки, хочу сказати, що Палітра тіней для повік Revlon ColorStay Looks Book у відтінку «Player» мені дуже сподобалась! Хороша якість та стійкість, практично безпроблемне нанесення, гарна передача кольорів, яскраві відтінки – одним словом, я задоволена за всіма параметрами, які пред’являю до такого продукту, як тіні для повік! Тепер хочу й інші палетки з цієї лінійки тіней Revlon!) Звичайно, рекомендую!