Як з абути про олівці та гелі для брів на кілька днів
Крем-фарба для брів Henna від Delia - це набір з фарби, активатора, пластмасової ємності та аплікатора.
Такий набір не займає багато місця, а слугужить довгий час. І хоч на упаковці величезними літерами написано "Henna", хни у складі не виявила. Зверніть увагу: якщо шукаєте саме натуральну хну, то краще обрати порошкову, а не готову.
Спосіб застосування: перед застосуванням фарби, нанесіть на шкіру навколо брів жирний крем. У скляному посуді лопаткою змішайте близько 1 см крему з 10-12 краплями активатора до отримання однорідної консистенції. Нанесіть лопаткою на брови і залиште на 5-10 хвилин. Змийте фарбу спочатку мильною водою, а потім чистою водою. Нанесіть зволожувальний крем на шкіру навколо брів.
Перед використанням можна поскрабувати зону брів, щоб фарба рівномірно покрила шкіру. Наносити можна пензлем або ватяною паличкою, оскільки аплікатор не дуже зручний. Зазвичай тримаю на бровах 20-25 хвилин.
Процес фарбування зручний. Головне слідувати інструкції. Про всяк випадок, перед використанням краще зробити затест засобу на шкірі на виявлення алергії. У мене фарба роздратування не викликала.
Використовую колір 3.0 (темно-коричневий). Чим більше активатора додаєте, тим світлішим буде результат. Рекомендую знайти собі золоту середину в пропорціях. Я використовую за рекомендаціями на упаковці: на 1 см крему 6 крапель активатора.
Результат подобається. Приємний відтінок. Брови коричневі, не дуже темні та без холодного відтінку.
Виробник обіцяє результат на 15 днів. Із цим ніяк не можу погодитися.
Фарба слабо фарбує шкіру і вже за два-три дні непомітна. На волосинках тримається довше, поступово насиченість згасає.
Зловживати подібними засобами не варто. Достатньо фарбувати раз на місяць. Попри слабку стійкість, мені результат подобається. Хоч на кілька днів можна забути про декоративну косметику для брів!
______
Крем-фарба для брів
Delia Brow Dye Cameleo Pro Green Dark Brown 3.0
Коментарі (0)