Kizza

Найгарніша помадка Catrice

Найгарніша помадка Catrice
Найгарніша помадка Catrice

Я, дуже-дуже її хотіла, бо помадна пуля дуже радує око. Футляр простенький, такий ніжно рожевий та ще й в блискітку навіває спогади дитячих гігієнічок. А це значить, що рука буде тягнутись і я буду залюбки користуватись даною помадкою.

Найгарніша помадка Catrice

Це естетична насолода дивитись на різьблену пулю, що дуже чудово мерехтить у сонячному або електричному світлі. Мені прям дуже жаль було робити свотчі, яка ж вона гарна. Але ми не в музей щоб споглядати на цей безумовний витвір помадного мистецтва (я знаю про існування різьблених китайських помад, але я їх купляти не буду - бо ті шедеври однозначно користувати буде шкода🥹)

Посвотчили - це така жирненько-густенька вазеліновоподібна помадка, щось типу Кармекс, але не така густа, що містить в своїх формулі безліч блискіток-іскорок. Останнє фото - це не жирний блиск, а расфокус блискіток. Їх реально багато, але блищать вони не вульгарно а дуже делікатно.

Виробник каже що помадка має наступні властивості:

  • глибоко зволожує й інтенсивно живить
  • робить губи ніжними й шовковистими
  • надає об’єму й легкого відтінку
  • створює сяючий фініш.

Про глибоке зволоження і інтенсивне живлення - це трошки як на мене занадто сильні обіцянки. Він закриває губи жирною плівочкою, і може трохи буде запобігати виведенню вологи з поверхні губ, але я не відчула ні глибокого зволоження ні інтенсивного живлення. Тому тут трохи бренд злукавив.
Про ніжність і шовковистість - тут можу сказати що так, такий ефект присутній, хоч і мінімально.

Об'єм і легкий відтінок. Відтінок так, моя помадка світло-рожева але якщо обрати з інший колір - то то вінпрозоро ляже на Ваші губи.

Об'єм тут досягається не за рахунок сильно подразнюючих губи компонентів, а завдяки світдовідбивним часточкам. Хоча мінімальний якийсь холодочок ніби по губах "пробігає". Але такий, який я не одразу навіть зрозуміла що він є.

Чесно кажучи я читала огляд на дану помадку від Blondie_rs і дуже сподівалась, що ця краса дасть мені хоча б мінімальне зволоження і догляд. Але ні, дива не сталось і це звичайна трохи жирнувата гігієнічка з мерехтливим сяянням. Але величезне дякую, що не дивлячись на голосну назву Plumping він ніяк не пече губи❤️
Чи рекомендую його? Як гарну помадку яку не стидно дістати у товаристві - так, як супер догляд, або неймовірний плампер - ні.