krislemly

Ідеальний тональний крем

Ідеальний тональний крем
Ідеальний тональний крем

Привіт-привіт!)

Сьогодні, залишу відгук на тон, який я використала аж до останьої крапельки і вже замовила новий. Це легендарний Enough Collagen Moisture Foundation SPF15.

Важливо: замовляйте тільки в перевірених місцях (раджу тут на makeup, оскільки, інтернетом блукає дуже багато підробок, особливо в інстаграм-магазинах).

Відтінок: 13. В мене світла шкіра і мені цей відтінок підійшов.

Об’єм: 100ml.

Ціна: 250 грн.

Має фактор захисту від сонця SPF15.

Аромат: приємний, косметичний, як на мене нейтральний, на шкірі я його не відчуваю.

Текстура: дуже ніжна. Тон є кремовим флюїдом, який чудово розподіляється по шкірі будь-яким засобом (спонж сухий/вологий, кисті, пальці). Мені найбільше подобається наносити його вологим спонжем, так покриття стає максимально тоненьким та дуже охайно виглядає на обличчі.

Враження: Тональний дуже легко тушується, плямами не лягає, в морщинки та складочки не забивається. Сухі місця не підкреслює. Пори також не підкреслює. Гарно маскує недоліки шкіри (в мене на фото видно як він перекриває веснянки). На шкірі майже не помітний. Фініш дає дуже красивий щось середнє між матовим та сатиновим. Я зверху не припудрюю. На шкрірі протьогом дня не окислюється, тримається гарно, не пливе, нікуди не тече.

Демакіяж: змиваю міцелярною водою, потім використовую гель/пінку.