katebondarrrenko

Порожні баночки (догляд+волосся+тіло) за липень-серпень

Порожні баночки (догляд+волосся+тіло) за липень-серпень
Порожні баночки (догляд+волосся+тіло) за липень-серпень

Липень пролетів настільки швидко, що я навіть не встигла помітити. Новими покупками похвастатись не можу (увійшла в економ режим), а старанно докористовувала те, що маю.

  1. L'Oreal Paris Elseve Hyaluron Plump. Шампунь-філер з гіалуроновою кислотою для волосся, яке потребує зволоження та об'єму, 400 мл. Мій фаворит, однозначно куплю ще. Хороший, бюджетний, базовий шампунь, який робить волосся м'яким, блискучим, доглянутим на вигляд, прибирає неприємну пухнастість. У парі з бальзамом - взагалі супер! Шампунь закінчився у мене досить швидко, чому? Його також вподобала моя мама, тому ми фактично розділили цю пляшечку на двох.
  2. Masil 8 Seconds Salon Hair Mask. Маска для волосся, салонний ефект за 8 секунд, 200 мл. Це і справді салонний ефект! Після використання волосся настільки приємне, слухняне, гладке та блискуче. Одна із моїх улюблених масок для волосся, але є один мінус. Вона типу як філлер (рідина, яку треба розвести з водою у рівних пропорція аби отримати густу масу). Не одній мені іноді просто лінь це робити? Але ефект і справді вартує всіх зусиль, тому коли не поспішаю і маю час, роблю це із задоволенням.
  3. Johnson's Baby. Олія для дітей "Перед сном", 200 мл. До чого тут дитяча олійка? Лайфхаком поділилась подруга, і мені зайшло! Використовую для бриття ніг. Результат: гладка, дуже м'яка шкіра ніг, без будь-якого покрасніння чи подразнення.
  4. MARÊVE. Парфумоване рідке мило для рук "Rose Wine", 400 мл. Здавалось би, звичайне мило для рук, але аромат...Солодкий, квітковий з дорогою деревною нотою. Приємний аромат, після використання руки пахнуть ще досить довго. Чесно, я не звикла морочитися з милом для рук, завжди брала найдешевше. Але цей продукт трохи змінив моє уявлення про цю рутину. Детальний огляд на всю лінійку продуктів можна почитати ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/10349/
  5. Celimax Derma Nature Fresh Blackhead Jojoba Cleansing Oil. Гідрофільна олія, 150 мл. Коли закінчується крем:... Коли закінчується серум:... Коли закінчується гідрофільна олія: АААААА. Для мене це біль, кожного разу. Вони недешеві, більшість, мають в середньому невеликий об'єм (150-200 мл), і при щоденному користуванні цього вистачає ненадовго. Мені дуже подобається ця олійка. Має приємний, свіжий запах бергамоту, макіяж змиває на 10 балів, навіть стійку туш, не залишає відчуття жирності, липкої плівки, не викликала нових запалень, а навпаки, попереджувала появу нових. Писала про неї ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/9504/.
Порожні баночки (догляд+волосся+тіло) за липень-серпень