krislemly

Поєднання мінеральної пудри та улюбленого тону)

Поєднання мінеральної пудри та улюбленого тону)

Привіт-привіт!)

Сьогодні хочу залишити відгук на мінеральну пудру для обличчя від бренду ISA DORA. Взагалі пудра, це той засіб, який в макіяжі я завжди оминаю. Навіть не знаю, в чому конкретно справа, якось так складалось, що тональні на мені тримаються добре, шкіра особливо не блищить навіть в літку, та й в макіяжі мені більше подобається коли на шкірі трішки сатиновий ефект зберігається. Але все ж в мене є одна пудра на випадок коли рука до неї таки потягнеться.

Бренд: ISA DORA.

Відтінок: light apricot.

Обʼєм: 8g.

Аромат: відсутній.

Пакування: маленька, кругла баночка з обмежувачем. Щоб достати саму пудру, потрібно провернути верхню частину баночки.

Текстура: дуже дрібного помола, легка та повітряна.

Перед застосуванням пудри я трохи висипаю її на кришку і для нанесення використовую товсту щільну кисть.

Враження від використання: пудра добре лягає на тональну основу. Ефекту маски точно не буде. Шкіра має дуже природний вигляд. Переборщити з цим продуктом неможливо. Вона трішки прибирає жирний блиск та ніби вирівнює тон шкіри.

Показую на як це все діло виглядає на шкірі. Перше фото, на шкіру нанесено ВВ крем від Missha (мій улюбленець зараз, гарне покриття, маскує недоліки шкіри, не виглядає маскою, не окислюється, висипи не провукує). А на другій фотографії нанесена пудра. Як бачите ефект насправді ледь помітний. Але він є, для мене основне, щоб пудра прибирала блиск та щоб її не було видно на обличчі.