Anna_feerie

Червоний з родзинкою

Червоний з родзинкою
Червоний з родзинкою
Червоний з родзинкою

Сьогодні був настрій зробити яскравий макіяж та спробувати комбінацію з темного олівця Aden (відтінок 31 Nutmeg) та рідкої глянцевої помади Loreal Rough під номером 323.

Кілька разів бачила в соцмережах такі тьюторіали, коли спочатку роблять контур темним відтінком, потім на центр губ наносять трохи світліший, а зверху покривають блиском. В моєму ж випадку знадобилось лише 2 продукти🤗.

А ще в них широка лінійка відтінків, серед яких є як більш нюдові, так і яскраві та нестандартні. Тож олівцем я профарбувала контур, кутики губ та трохи розтушувала до внутрішньої частини вуст.

Вона має досить яскравий та незвичний аромат (я працюю з олійними фарбами, тому мені ОК, але мала попередити)), лягає рівномірно, причому можна її використовувати як тінт, якщо нанести краплю на пальчик та вбити по центру губ (такий макіяж викладала ось тут: https://club.makeup.com.ua/post/13858/). Щодо стійкості - то це не той варіант, що переживе обід, поцілунки та похід в кіно з попкорном - помада залишає відбитки на стакані, але для мене це не проблема, можу підправити протягом дня. Головне, що комфортно відчувається та не викликає сухості.

Відтінок доволі цікавий, він в напрямку червоно-малинового, але від щільності нанесення, освітлення та кольоротипу остаточний вигляд може значно відрізнятись. В мене це лімітована версія Wild, її зараз немає в наявності на сайті, проте є класична версія (відрізняються хіба що дизайном туби), тільки кольорів на сайті не дуже багато. Та насправді зараз існує багато альтернатив, взяти хоча б нашумівшу Maybelline Vinyl, там якраз є класні червоні.

Пару слів про макіяж очей: тіні з палетки Estee Lauder by Violette (хайлайтер та рум'яна теж звідси), коричневий олівець Cascade of Colors, туш Maybelline Lash Sensational.