Anna_feerie

Тестую SPF для чутливої шкіри

Тестую SPF для чутливої шкіри

Оскільки я вирішила не купувати санскрінів без попереднього затесту, вчора в мене був черговий етап випробування - а саме знайомство з сонцезахистом NINE LESS Essentials UV Shield Soothing Sun Cream SPF50+ PA++++.

Раніше з цим брендом я не була знайома, але в інтернеті є багато схвальних відгуків та навіть порівняння зі знаменитим Beauty of Joseon)). Тож я не змогла пройти повз.

Пробничок має доволі великий об'єм (2 мл), цієї кількості мені здалося навіть забагато на все обличчя та шию, але ж ми знаємо, що спф не можна економити, тому я не стала ділити на 2 використання. Є легенький аромат, але він швидко зникає.

Тестую SPF для чутливої шкіри

Мені це нагадало терапію пантенолом після невдалого купання в морі))). Та буквально через хвилину текстура стає податливою та залишки крему легко впитуються в шкіру завдяки легенькому масажу.

А далі мене очікував сюрприз - це таааак красиво виглядає на шкірі! 🤗 Фініш дуже схожий на ефект від розгладжуючого праймеру під макіяж, шкіра набуває сяяння, трохи вирівнюється тон та навіть почервоніння стають не такими помітними. На колажі фото зроблені не на селфі, а на основну камеру з максимальною різкістю (в житті рельєф шкіри не настільки помітний)), так ось друге фото трохи заблюрилось саме по собі - бо санскрін відбиває світло і робить такий прикольний фініш.

Маю сказати, що цей крем надзвичайно зволожуючий, жирній шкірі навряд чи таке треба, а ось суха, чутлива (це про мене) та з порушеним бар'єром будуть в захваті від такого продукту.

На фото мені важко передати ефект, але в житті це такий глоу-ефект, ніби на обличчі якійсь декоративний сс-крем чи щось схоже (якщо у вас немає проблем з тоном та розширеними порами - ви взагалі будете схожі на топ-модель, обіцяю 😍).

Далі я вирішила перевірити, як NINE LESS Essentials UV Shield Soothing Sun Cream подружиться з моїм тональним. Щоправда, чекала хвилин 25, щоб санскрін остаточно всівся та не почав конфліктувати з тоном. Як виявилось, я дарма переживала, адже спф не скочується, при цьому чудово працює в якості бази (уточнення: в якості зволожуючої сяючої бази 😎).

В дуеті з моїм улюбленим тоном (https://club.makeup.com.ua/post/8857/) це вийшло якесь мега-сяюче комбо, щось на ХейліБіберському))). Знову ж таки, цей фініш сподобається тим, в кого шкіра комбінована/суха/вікова, а ось власниці жирного типу зазвичай не сприймають глоу, бо змучились боротися з власним "блиском").

Я однозначно задоволена, тепер в мене дилема, як не купити повнорозмір: бо ж літо закінчується, в мене ще залишився санскрін на мінеральних фільтрах (https://club.makeup.com.ua/post/5599/), а на осінь вже є зволожуючий крем з SPF 20)).

Ще забула сказати про ціну - 425 грн. за 50 мл то супер вигідно, як на мене, ще й за такі спецефекти)). Тому крем точно вартий уваги, при нагоді хапайте пробник і тестуйте! 🥰