Рум'яна LAMEL у відтінку 404 - Taupe - мій перший продукт для контурінгу обличчя
Після довгих пошуків, ідеальний продукт знайдено.
Скульптора та бронзера я ніколи не мала. Цього літа зацікавилась такими продуктами, але так і не придбала. Боялась, що придбаю якийсь продукт, а він буде рижим. Рум"ян цієї лінійки в інших відтінках теж ніколи не мала. Після загального хайпу навколо відтінку 404 рум"ян Ламель, особливо в спільноті Makeup Club, я побігла в магазин на бу кву "Є" купувати цей рум"яна-скульптор. Шкода, дівчатка, що вам не нараховуються бонуси за покупки по вашим рекомендаціям в інших магазинах, окрім Мейкапу. Чекати посилку з Мейкапу я не могла, мені цей продукт потрібен був терміново! Ну ви ж розумієте, як припече - чекати не взмозі 😂
Загальне враження від продукту
- Упаковка - маленька, доволі стильна квадратна коробочка, розміром 5х5, глибиною до 1 см. Нормальний пластик, як на мене, це ж не люксовий продукт. Основа упаковки відповідає кольору відтінку рум"ян, кришка - прозора. Мені попалась така упаковка, в якій кришка не закриває основу - це мене дуже засмутило. На відео я це демонструю. Вцілому упаковка не надійна, виробник міг би і кращу зробити. Але, пам"ятаємо, що це бюджетний бренд, тому і зекономили на упаковці. Додатковою упаковкою товару була плівка - це гарантія того, що до вас рум"янами ніхто не користувався.
- Текстура суха, пудрова. Продукт пресований.
- Рефіл має дуже гарне тиснення, яке, звичайно, стирається під час використання продукту.
- Об"єм продукту - 3,8 грам.
- Ціна приблизно 65 гривень. В магазині "Є" часто бувають акції, тож можна вхопити ще дешевше.
- Відтінок 404 - Taupе. Холодний сіро-коричневий колір, без жодного натяку на рижину. Створює на обличчі природну тінь.
- Запаху продукт не має.
Свотчі на руці
Додаю фото свотча під різним освітленням, щоб точніше передати колір продукту.
Гортай карусель ➡️
Ефект на обличчі
Дівчатка зі спільноти Makeup Club не обманули. Цей рум"яна-скульптор дійсно такий крутий! Я жалію, що не придбала його раніше.
Додаю фото на обличчі з різного ракурсу та під різним освітленням, щоб передати ефект від цих рум"ян.
Після тривалого використання можу зазначити:
- Продукт добре набирається на кисть, не пилить.
- Продукт дуже пігментований, але ним важко переборщити. Можна нанести легку вуаль, а можна нашарувати для отримання більш виразного ефекту. Для нанесення на обличчя використовую пензель для рум"ян від Оріфлейм, детальніше про нього тут https://club.makeup.com.ua/post/13658/ Пензлик ідеально працює з цими рум"янами. Розмір пензлика чудово підходить до рефілу, пензлик добре набирає продукт та м"яко втушовує його в шкіру.
- Використання продукту дуже економне за рахунок високої пігментації.
- Співвідношення ціна/упаковка/якість продукту: за таку якість продукту і помірну ціну, упаковка не має великого значення. Але користуватися потрібно обережно, щоб продлити строк служби упаковки, бо продукту вистачить на довго.
- Відтінок 404 Taupe чудово підкреслює вилиці. Дає красиву благородну тінь. Зовсім не рижить. Не залишає плям. Він чудово підійде для будь-якого кольоротипу шкіри та зовнішності.
- Ще один плюс, який я виділила для себе, це стійкість. Стійкість цього продукту просто чудова. Нанесений зранку макіяж протримається в тому ж вигляді до вечора, і оновлювати його не буде необхідності.
Сказати, що я задоволена покупкою - це нічого не сказати. За маленьку вартість вдалося знайти такий достойний уваги продукт.
Дякую дівчаткам за корисні поради у клубі.
Та рекомендую терміново купити ці рум"яна у відтінку 404 тим, хто ще цього не зробив.
Коментарі (0)