Тетяна Супронюк

Хайлайтер LAMEL Make Up HD Highlighting Glow & Sparkle Powder

Хайлайтер LAMEL Make Up HD Highlighting Glow & Sparkle Powder

Зараз у нас мода на здорову шкіру обличчя, яка ніби сяє зсередини. Якщо наша шкіра (умовно) здорова, то ми наносимо макіяж (тональний, пудру, тіні, рум"яна і т.д.) і хочемо досягти глоу-ефекту підсвіченої шкіри. Щоб досягти природного сяяння певних зон обличчя ми використовуємо хайлайтер.

І тут перед нами постає нелегкий вибір: на ринку представлені купа різних брендів, текстур, палітр кольорів, ціни теж в різних категоріях. Очі просто розбігаються.

LAMEL - бренд, який перевірений роками. Люблю і часто купую косметику цього бренду. Бюджетно! Надійно! Якісно!

Хайлайтер в цій лінійці представлений у двох відтінках: 401 Сold (холодний) та 402 Warm (теплий). Колись давно, в мене був такий хайлайтер у відтінку 401. Виявився для мене занадто білим. Я його викинула. З тих пір виробник точно змінив упаковку, і, можливо, сам продукт.

Після довгих пошуків і багатьох годин перечитування відгуків на різні хайлайтери, мій вибір пав на цей же хайлайтер, тільки вже у відтінку 402.

Тестити його пішла у магазин "Є". Спочатку просто не зрозуміла цей продукт, бо на свотчі він був не помітним. І щоб розгледіти краще, пішла подивитися на свотч під прямими сонячними променями, на вулицю. Хайлайтер так красиво сяяв, це було щось неймовірне. Одразу повернулася до магазину, і, звичайно, купила.

Тепер, коли вже тривалий час ним користуюсь, готова поділитися враженням від хайлайтеру Ламель з вами.

Для мене це відтінок шампанського. Не жовтий, але в міру теплий. Він зовсім не темний! Підійде будь-якій шкірі, навіть моїй світлій ідеально підійшов! Максимально натуральний відтінок.

Додаю фото в рефілі під різним освітленням: перше фото - під прямими сонячними променями, друге - в кімнаті, без додаткового освітлення.

  • Упаковка - доволі гарна, як на мій погляд. З прозорого пластику. Об"ємна кришка, яка добре закриває основу (є навіть характерне клацання). Нормальний пластик, як на мене, це ж не люксовий продукт. Вцілому упаковка не надійна, виробник міг би і кращу зробити. Але, пам"ятаємо, що це бюджетний бренд, тому і зекономили на упаковці. Додатковою упаковкою товару була плівка - це гарантія того, що до вас хайлайтером ніхто не користувався. Написи на кришці не якісні, вони зтираються дуже швидко.
  • Текстура суха, пудрова. Продукт пресований.
  • Рефіл має дуже гарне тиснення. Але стирання рефілу таке повільне, що тиснення збережеться на довго, навіть при активному використанні.
  • Об"єм продукту - 12 грам. Так багато, що цього хайлайтера вистачить на пів життя точно. Можна використовувати і на інші ділянки тіла, при бажанні.
  • Ціна приблизно 130 гривень. На Ламель часто бувають акції, тож можна вхопити ще дешевше.
  • Запах приємний, косметичний, не нав"язливий.
  • Хайлайтер грає на сонечку. Це сяяння дуже гарне. Окремих великих блискіток немає. Шкіра має ніжний, м'який, природний блиск. Під звичайним денним світлом (в приміщенні) сяяння буде майже не помітним. Але під штучним освітленням, чи під прямими сонячними променями можна помітити окремі мерехтливі частинки.
  • Продукт легко наноситься на пензель, зовсім не пилить (на відео видно, як я добре проходжуся по рефілу пензликом, і хайлайтер не сипеться).
  • Цим продуктом можна створити легке сяяння, а можна нашарувати - для більш вираженого ефекту. Ним важко наставити плям чи переборщити, але все ж можливо.
  • Втушовується в шкіру ідеально - не полосить. Можна зробити плавну тушовку.
  • Стійкість у хайлайтера хороша. Ввечорі він буде там, куди ви нанесли його зранку. При цьому яскравість мерехтіння зберігається.
  • Хайлайтер добре освіжає лице, виглядає на ньому гармонійно.
  • Не підійде тим, хто шукає сяяння, щоб було видно в космос.

Вцілому, черговий крутий продукт від LAMEL. Мінусів для себе не виявила. Ідеальний хайлайтер на кожен день.

Задоволена покупкою. Моя оцінка 10/10.