Винник Катерина

Нарешті воно закінчилось🤪

Нарешті воно закінчилось🤪

в ранішнє постах, я вже згадувала, що для родини купую великі упаковки всього - від пральних засобів до мила/гелю/шампунів.

іноді настільки великі, що впору їх назвати каністрами😅

Стосовно цього мила - це навіть не алегорія, а реальна каністра на 5л.

все б нічого, але купувала я її цієї зими (тобто, фактично вже рік війни було) і лиш зараз помітила, що оформлення здійснено російськоб мовою... прикро..

але ідем далі.

я звикла купувати великі обʼєми. Для прання Perwoll 4 l, для посуду - frosh 5 l, кондиціонери для білизни 2л+, гелі для душу поки що максимум був 1 л)))) але якщо знайду гарну якість у більших розмірах - купуватиму останнє))) але до чого це я написала - що всі ці продукти у великих "тарах" не відрізняються за якістю від аналогічних у маленьких пляшках. І я дуже рідко міняю ТМ цих засобів, бо в них я впевнена.

А от мило для родини купую різне, не притримуючись певних ТМ. Що більш-менш відповідає моїм запитам по ціні/якості - те і беру.

зелену аптеку раніше брала в дой-паках , зокрема і авокадо-алое, і воно мене влаштовувало. Тому вирішила купити каністру. Крім того. відгуки там були, здебільшого гарні.

але на в моєму випадку.

по-перше, воно набагато рідкіше за аналогічне в дой-паці.

По-друге, (як наслідок першого) - більша витрата засобу.

По-третє. ,менш піниться.

із плюсів:

не різкий запах

6 місяців не думаєш над тим, що треба купити мило😅

загальний висновок - я в "таборі негативних відгуків" стосовно саме цього мило в форматі каністри. Стосовно дой-паку - нарікать ніяких.

П.С. Може хтось купує ммло каністрами теж і порадить адекватне крем-мило у великій упаковці?))