Тетяна Супронюк

Хайлайтер пудровий для обличчя O’BAYS Luminizer Highlighter

Хайлайтер пудровий для обличчя O’BAYS Luminizer Highlighter

Хайлайтером для обличчя від українського бренду O’BAYS я користуюсь вже довгий час.

Відео зняте на початку користування. Зараз мій хайлайтер виглядає інакше. Він не пережив падіння. Упаковка, пластик залишилися цілими. А сам продукт в рефілі розколовся і половина випала, розбилась. Це було дуже прикро.

  • Упаковка - доволі гарна, як на мій погляд. Подвійна: є відсік, де зберігається щіточка, зверху сам хайлайтер закривається прозорою кришкою.
  • В комплекті є пензель для нанесення. Він поганої якості, ворс з нього лізе, ворс надто жорсткий. Користуватися ним не зручно.
  • Текстура суха, пудрова. Продукт пресований.
  • Об"єм продукту - 10 грам.
  • Запаху немає.
Хайлайтер пудровий для обличчя O’BAYS Luminizer Highlighter
Хайлайтер пудровий для обличчя O’BAYS Luminizer Highlighter

Це відтінок шампанського. Не жовтий, але в міру теплий. Він зовсім не темний! Підійде будь-якій шкірі, навіть моїй світлій ідеально підійшов. Максимально натуральний відтінок.

Додаю свотчі під різним освітленням, але камера не передає всього сяяння.

Сяяння дійсно космічне. Хайлайтер добре пігментований, добре набирається на пензель і переноситься на шкіру. Але пензель потрібно використовувати не той, що в комплекті, він надто жорсткий.

Ним можна створити легку сяючу вуаль, а можна нашарувати для більш сяючого ефекту. В пудровій текстурі хайлайтера є голографічні мікроблискітки, вони не кидаються в око, їх важко помітити, і саме вони дають дуже благородне сяйво на шкірі. Хайлайтер не підкреслює змошки та пори, а полірує їх. Стійкий, триматься добре весь день. Цей хайлайтер буде чудовим доповненням макіяжу.

Хайлайтер мені дуже сподобався.

І я б купила його повторно, після того, як розбила, АЛЕ! Єдиний мінус в цьому хайлайтері - він страшно пилить. Коли набираєш його на пензель, в хайлайтері все, наче він розсипчастий. Сипеться, як мука.