Тетяна Супронюк

Перламутровий пігмент Sinart Shimmer

Перламутровий пігмент Sinart Shimmer
Перламутровий пігмент Sinart Shimmer
Перламутровий пігмент Sinart Shimmer

Шукала пігмент, як для весільних макіяжів. Той, який додають на очі нареченим, а він потім сяє тисячами іскорок під штучним освітленням.

Вибір пав на пігмент від українського бренду Sinart.

А саме, мені приглянувся відтінок 70 DIAMOND FLASH WHITE - розсип дрібного шимеру білого кольору з срібними переливами. Помол у шимера дуже дрібний.

Упаковка мене не приємно здивувала. Відкрити її - ще той квест. Розказую для тих, хто як і я, не міг відкрити цю баночку 2 дні після отримання посилки 😂 Щоб відкрити цю шайбочку, діаметром до 3-х сантиметрів, а висотою півтора сантиметра, потрібно було канцелярським ножем пройтися-прорізати те місце, де кришка прилягає до основи по всій окружності баночки. Просто перерізати пломбу виявилося не достатньо. Далі - кришка знімається просто відкручуванням. Але відкручувати, і далі користуватися, потрібно обережно, щоб не розсипати пігмент на етапі відкривання.

Об"єм продукту 0,5 грама. Пів баночки. По кількості - це не мало, бо для нанесення на повіки потрібна зовсім мала кількість.

Шимер надає розкішного глянцевого блиску, його можна наносити сухим і вологим способом, залежно від ефекту і насиченості кольору, яких ви бажаєте досягти.

Пігмент осипається, під час нанесення на повіки, потрібно наносити його обережно. Бажано на базу для пігментів, або, хоча б, для тіней.

Однозначно, цей відтінок здатен додати святковості образу, і будь-який макіяж зробити ще більше сяючим.