Strange Love

Мій макіяж в 20 та 30 років #showhowitwastomakeupclub

Мій макіяж в 20 та 30 років #showhowitwastomakeupclub

Я вирішила разом з вами порівняти, як змінився мій підхід до макіяжу за 10 років.

В 20 я шукала тональний засіб з максимальним криючим ефектом. Це був розквіт матових тональний основ з позначкою "full coverage". Мабуть, не слід навіть говорити про те, як такі засоби підкреслювали текстуру шкіри та сухість, виглядали вони, як маска.

Обов'язково - тонкі графічні брови з ефектом омбре. Чіткі і темні брови завжди додають віку та підкреслюють асиметрію обличчя, хочеться нам цього чи ні.

Очі - величезна стрілка без заходу в міжвійку. Виглядала вона, наче відірвана від ока.

Ніяких рум'ян чи бронзера. Природній рум'янець сприймався скоріш як ворог і ховався під товщиною шпаклівки Maybelline Affinitone.

Однак з віком мій підхід до макіяжу змінився. Я стала більш усвідомленою щодо стану своєї шкіри і зрозуміла, що м'які відтінки та легке покриття це саме те, що мені потрібно.

Напівпрозорі ВВ та тональні з вологим фінішем додають красивого ефекту здорової шкіри. Обов'язково ніжний рум'янець або ж бронзер, наносити його можна і на ніс, і на щоки, хаотично. Я також перестала "перевантажувати" брови і тепер віддаю перевагу природному вигляду, іноді найпаки проріджую та освітлюю їх, аби вони виглядали "легшими".

На губах віддаю перевагу блисками з ніжним відтінком. Максимум можу підвести губи олівцем на рожевій теплій основі (MAC Spice - відтінок на десятиліття, улюблений колір візажистів по всьому світу). До слова, знання колористики дуже допомагають в цьому плані: тепер я ніколи не нанесу на свої доволі бліді уста олівець надто холодного відтінку, навпаки: за допомогою персикових тонів нейтралізую синяву губ.

Хайлайтер на арці купідона, в кутиках очей - обов'язково! А ще я перестала наносити туш на нижні вії, адже це обтяжує погляд.

Я вважаю, що мій новий підхід до макіяжу набагато більш доречний і зручний. Я не витрачаю багато часу на нанесення косметики, і моя шкіра виглядає краще, ніж коли я використовувала багато косметики. Я також відчуваю себе більш комфортно зі своїм природним виглядом.

Зі сторони, звісно, краще видно, але на мій погляд , мій макіяж в 20 робив мене значно старшою, в той час, як на теперішніх фото обличчя виглядає м'якше. Не скажу, що молодше, проте натуральніше та миліше однозначно.

Зі сторони, звісно, краще видно, але на мій погляд , мій макіяж в 20 робив мене значно старшою, в той час, як на теперішніх фото обличчя виглядає м'якше. Не скажу, що молодше, проте натуральніше та миліше однозначно.Зі сторони, звісно, краще видно, але на мій погляд , мій макіяж в 20 робив мене значно старшою, в той час, як на теперішніх фото обличчя виглядає м'якше. Не скажу, що молодше, проте натуральніше та миліше однозначно.