Blondie_rs

Тонер-пади з... цибулькою 😃

Привітики! Сьогодні хочу з вами коротенько поділитись незвичним досвідом користування тонер падами від бренду IsnTree. У мене пробна версія з 2 штучками. Я колись думала, що це вже прям для лінивих - пади з рідиною. Але, як виявилось - це зручно та доволі цікаво. Для мене такий формат новий, тож порівнювати ще не маю з чим.

Пади виготовлені з 100% бавовни та просочені тонером. Зверху новенький, а знизу вже використаний мною. Містять достатньо багато рідини, тож моя душа не дозволила скористатись ними по одному разу і я розтягнула на 3 процедури кожен. А також для того, щоб краще їх розпробувати.

Серед ключових інгредієнтів та властивостей хочу відзначити екстракт червоної цибулі Муан (82%) для усунення запалень та акне; ніацинамід – для вирівнення тону шкіри, боротьби з пігментацією та постакне, а також новий для мене комплекс NoSCalm (5,000 ppm), що заспокоює чутливу та подразнену шкіру. Не містять спирту, віддушки та ефірних масел.

А я то вже знов насторожилась з тої цибулі (а як воно пахне???), що одразу відкрила та спробувала у перший же вечір. Процедура користування аналогічна як з тонером чи тоніком. Після вмивання протираємо обличчя та легкими притискаючими рухами даємо впитатись рідині. Виробник навіть вказує, що можна використовувати пади як своєрідну маску, залишивши кружечки на подразнених ділянках шкіри задля заспокоєння. Ну, в мене таких запитів від шкіри нема, тож я просто протирала.

Пад гарно очищує та зволожує шкіру, а на дотик справді неймовірно ніжний, як пух! Шкіра швидко погинає тонер, який не залишає липкості та дискомфорту. Відчуття мені дуже сподобались, адже після другого застосування у мене навіть легкі почервоніння на щоках прибрались 😱 Шкода, що я маю лише два пади, все ж важко розказати про більш тривалий ефект. Проте вважаю, що засіб чудово підійде подразненій проблемній шкірі, адже склад та приємні відчуття після уже говорять про те, що це достойний працюючий варіант.

Для мене це відкриття, а ще натяком скажу, що мені вже імпонує IsnTree - у них багато цікавеньких продуктів, а саме в мене ще очікує на тестування сонцезахист у форматі стіку!