Alina Litvin

Шампуні від К18 Hair

Шампуні від К18 Hair

Я вже писала про маску для волосся від бренду K18 (https://club.makeup.com.ua/post/1807/) , яка мені дуже підійшла. Уже як місяць тестую їхні шампуні: detox - інтенсивно очищувальний, pH баланс (синій) - підходить на кожен день, не пошкоджує колір та зберігає захисний бар’єр шкіри голови.

Раз на тиждень, перед тим як робити olaplex або якісь маски, я використовую детокс-шампунь. Він загалом дуже непогано очищає саму довжину, змиває все, що накопичилося зі стайлінгу, за моїми відчуттями.

Засоби добре доповнюють один одного, можна сміливо брати їх прямо в парі. Усе, звісно, індивідуально, але я помітила, що волосся довше зберігає об'єм + краще укладається.

З упевненістю можу сказати, що на пористому волоссі шампуні дуже сильно впливають на об'єм. Волосся краще очищене, відповідно, більше легкості, об'ємне укладання тримається краще, і має гарний вигляд навіть на 2 день. Я користувалися різними шампунями, і для об'єму в тому числі, не після всіх є такий ефект. Тому справа явно не в укладанні)

Не сильно рекомендую через ціну 😅, але шампуні гідні уваги.

P.S. Маска, до речі, теж відмінно вписується в цю компанію, її наносимо перед тим, як використовувати фен.