Ідеальний гель для пов сякденного очищення
CeraVe Foaming Cleanser
Сьогодні хочу представити Вам мій улюблений гель для вмивання. Я для своєї комбінованої шкіри використвовую гель для нормальної та жирної шкіри.
Вартість за 473 мл коливається від 450 до 350 грн - як для хорошого гелю ціну вважаю досить бюджетною.
Він має густу консистенцію та не має кольору - прозорий. Мені дуже подобається наносити його на вологе лице і розмилювати у вологих руках до стану піни. І використовувати масажними рухами.
✅Плюси:
+ мінімальний розхід на одне вмивання (достатньо горошинки розпіненого гелю)
+ густа текстура
+ ефктивне очищення, після використання дійсно відчуття чистої шкіри
+ не стягує після вмивання
+ не сушить шкіру
+ якщо маєте висипання він добре прибирає запалення
+ можна використовувати на усьому тілі
⛔️Мінуси:
- якщо до цього не користувались цим гелем, то він може дати перший ефект досить шокуючий. У мене у перший тиждень використання досить швидко повилазили усі мої запалення. Було відчуття що гель витягує все що залишилось не видним для ока і сиділо глибоко під шкірою. Але через тиждень цей ефект припинився, і я зараз взагалі не маю висипань на лиці.
Склад і висновки
А ще дівчата, прошу зацінити склад продукту, це ж просто знахідка за такі кошти! Навіть мій чоловік зацінив і використовує його постійно разом зі мною.
Я можу сміло радити цей гель усім у кого комбінована, жирна або ж нормальна шкіра, ви будите у захваті😘
Коментарі (0)