MERMADE

Ароматна колекція цукрових скрабів Mermade🧜‍♀️

Ароматна колекція цукрових скрабів Mermade🧜‍♀️

💝 Цукровий скраб – це новинка б'юті індустрії для догляду за шкірою. Найголовнішою перевагою цукрових скрабів є те що вони підходять для всіх типів шкіри, не викликають подразнення, а цукрові абразивні часточки - гіпоалергенні.

Цукровий скраб Mermade допомагає якісно та ефективно очистити шкіру від забруднень та ороговілих клітин🧼, зробити інтенсивний масаж, з мінімальними зусиллями, для покращення кровообігу, та втамувати ароматний голод за улюбленими з дитинства, та такими забороненими зараз солодощами🌈. А ще його велетенським плюсом буде допомога в боротьбі з целюлітом та розтяжками🦵🍑, додатково під час масажу кристали цукру розчиняються проникаючи глибоко в пори для очищення та насичення епідермісу повітрям та вологою💦.

💚 очищення від ороговілих клітин

💚 матуючий ефект

💚 тонізує та живить шкіру

💚 гідробаланс шкіри

💚 стимуляція вироблення колагену

💚 покращення кровообігу

💚 підтяжка шкіри

💚 боротьба з утворенням апельсинової кірки

💚 не закупорює пори

🥵 Невдала засмага не біда - скраб допоможе позбутися від неї. А щоб засмага була красивою та рівною, проведіть процедуру пілінгу 🛀 за день до отримання сонячних процедур🏖

Рекомендації з проведення ароматних процедур:

☑️ Зволожити шкіри. Тепла ванна або душ близько 10 хвилин

☑️ Очищення шкіри. Змийте зі шкіри піт та бруд

☑️ Нанесення скрабу. Плавними масажними рухами, втираючи в шкіру. Рекомендується зверху вниз

☑️ Змивання залишків скрабу. Використовуйте теплу воду без мила чи гелю для душу

☑️ Рекомендується проводити скрабування не більше 2-х разів на тиждень, щоб не пошкодити шкіру.

🙅‍♀️Протипоказання для застосування:

❌ надчутлива шкіра

❌ сонячний опік

❌ нещодавно перенесена операція

❌ нещодавно проведений хімічний пілінг

❌ садна та поверхневі пошкодження на шкірі

❌ наявність вогнищ алергії чи подразнень на шкірі

❌ наявність чи схильність до варикозних захворювань

❌ вагітність

❌ період лактації.

🍌 Banana Nirvana пахне наче улюблена Banana-colada з шапочкою вершків. А його кремова структура делікатно очищає та освіжає тіло.

🍊Citrus Party - яскравий цитрусовий аромат прожене втому і додасть сил на нові плани. Адже вечір тільки починається. Додавай у список зустріч з друзями чи дівчачу тусівку - let's get the party started!

🍍Coco Jambo - вершковий аромат кокоса й тепла ваніль ніжно огорнуть твоє тіло, поки скраб м’яко видалятиме ороговілі частинки. А твоя оксамитова шкіра дихатиме чистотою!

🍉 What a melon аромат повен медової насолоди по самі вінця. Бо хто, як не диня та кавун, стануть ідеальними провідниками у сонячний настрій під час домашніх процедур?

🍾 Champagne дарує легкий кремовий масаж тіла із запахом ігристого та фруктовими нотками - і у тебе очищена й доглянута шкіра!

🦄 Magic Unicorn - відчуй ванільний дотик солодощів та зефірок! Твоя шкіра отримає ніжне очищення і віддячить тобі доглянутим виглядом. А щоденний якісний релакс у ванній - гарантія чудового настрою!

🍬Bubble Gum подарує чисту та гладеньку шкіру, а соковитий фруктовий запах додатково зарядить сонячним настроєм!

🧬Що всередині?

🧩Цукор солодко й турботливо видаляє з поверхні шкіри ороговілі частинки. Дарує ніжність і м’якість кожній проскрабованій діляночці твого тіла.

🧩Матуюча рисова пудра та насіння полуниці - природні скрабуючі ексфоліанти, котрі делікатно скрабують шкіру та активують регенерацію клітин.

🧩Амінокислоти олії жожоба зволожують та захищають шкіру без липкої плівки, збагачуючи її вітамінним комплексом. Покращують еластичність та заспокоюють подразнення.