Almond milk

Палетка Uh-Huh-Honey 💛

Палетка Uh-Huh-Honey 💛

Найбільш очікувана мною палетка, яка виявилась найбільшим розчаруванням з усіх палеток-дев'яток від СР, які я маю 😥

Класична дев'ятка від СР у квадратному пластиковому пакуванні з магнітними рефілами, доволі пристойним дзеркалом. На кришечці назва відтиснена золотистою фольгою, яка дуже швидко стирається просто о повітря - це біда всіх палеток цієї серії. На зворотньому боці вказані всі відтінки з застереженнями щодо використання.

Всі дев'яточки від СР йдуть в картонних коробочках (нажаль, в мене не зберіглись), дизайн яких повністю повторює дизайн безпосередньо палетки.

Палетка має три формули у складі: 5 матових, 3 шимери і 1 крупний глітер.

  • Stinger - Світлий відтінок крем-брюле, майже непомітний у свотчах та при нанесенні, частіше за все використовую його для закріплення консилера або фінальної тушовки інших відтінків у шкіру.
  • Sunburst - Світло-жовтий шимер з легким блакитним дуохромом. Доволі іскристий при нанесенні вологим способом, ідеальний для куточка ока або серединки рухомої повіки.
  • Sweet Spot - Світло-жовтий вінні пуховий відтінок у палетці, який при нанесенні, нажаль, втрачає свою чарівність.
  • Dandy - Жовте золото. Гладкий, маслянистий шимер.
  • Palooza - "Улюблений" формула багатьох прихильників СР - глітер! За відтінком схожий на Stinger, але більш насичений: жовтий, який має дуохромний перелив від зеленого до майже рудого. Дуже ефектний, але потребує липкої бази, оскільки сам по собі дуже сипучий і майже не має середи, яка б скріплювала часточки разом.
  • Queen B - Мій найулюбленіший відтінок у палетці! Дуже маслянистий, золотий, ближче до бронзи відтінок. За текстурою схожий на Dandy
  • Totally Buggin` - Світла карамель або верблюд, при нанесенні видно більше жовтого
  • Oh Beehave - Більш темний і приглушений жовтий ніж Sweet Spot
  • Buzz Kill - Теплий коричневий з жовтим підтоном

З першого погляду палетка виглядає дуже цікавою, але всі надії розбиваються о перший же макіяж. Матові відтінки дуже не різноманітні і всі дуже близьки за насиченістю/світлотою, відтінок для затемнення відсутній. Парочки Sweet Spot - Oh Beehave і Totally Buggin` - Buzz Kill дуже схожі між собою і в тушовці майже не розрізняються.

На 3 і 4 фото представлено порівняння відтінків Sweet Spot - Oh Beehave на олівці Lamel, голій шкірі і базі для тіней Bell

Всі свотчі зроблено пальчиком на голу шкіру і базу Bell - сподіваюсь ви бачите перехід.

Тушовку виконано відтінками Totally Buggin` та Buzz Kill, на рухомій повіці відтінок Queen B та Dandy.

Як бачите, навіть найнетральніші кольори у палетці все одно мають сильний жовтий підтон. Також в цьому макіяжі можна побачити найбільший затемнюючий потенціал цієї палетки(

Макіяж у техніці КатКріз - Тушовку виконано відтінками Sweet Spot та Oh Beehave, біля каткрізу затемнено відтінком Buzz Kill.

Макіяж вийшов дуже ніжним і цікавим, мій улюблений в цій серії

Ефектний макіяж. Головний герой - глітер Palooza в рамці з тушовки відтінком Oh Beehave

Макіяж доповнено аквалайнером від Glisten

Halo - makeup

Тушовку виконано відтінками Sweet Spot та Oh Beehave з додаванням рудого відтінку з палетки Orange u glad?

На серединці повіки - Stinger

Зовнішня частина тушовки виконана відтінком Buzz Kill, а внутрішня частина рухомої повіки заповнена відтінком Sweet Spot (або Oh Beehave, вони надто однакові, аби зараз розрізнити)

Класичний макіяж з 2018 року - стрілка і жовтий куточок ока з використанням відтінку Sweet Spot

Палетка виявилась справжнім розчаруванням для мене, оскільки є несамостійною і доволі нерізноманітною. Але в умілих руках або як доповнення до інших базових чи яскравих палеток може стати цікавою родзинкою в вашій косметичці

Наразі у СР в наявності є дві схожих палетки-дев'ятки: C-3PO (більш золота) і Wanna Bee (судячи зі свотчів більш контрастна і руда), але жодна з них не повторює палітру, як це було з палеткою Blue Moon.

До речі, я вже маю огляд на Blue Moon у своєму профілі - https://club.makeup.com.ua/post/15241/ 💙

З кольорової колекції СР маю оранжеву Orange u glad? 🍊 і зелену Just My Luck 🍀

З оновленої колекції кольорових девʼяток - чорна Gone Metal 🖤

І базова палетка Nude Mood 🫶🏻

Пишіть у коментарях, огляд на яку палетку робити наступним!