Куницына Анна

Чудова сироватка для ранкового догляду

Чудова сироватка для ранкового догляду

Чого хоче шкіра від ранкового догляду?

Очищення – не надто інтенсивного

Тонізації і відновлення фізіологічного pH

Зволоження – достатнього, та не обтяжуючого

Захисту, захисту і ще раз захисту!!!

Сироватка Fraijour Biome 5-Lacto Treatment Ampoule https://makeup.com.ua/ua/product/1208068/#/option/2390442/ чудово вписується саме в ранковий догляд.

Мені 32 роки, шкіра комбінована, чутлива. Наразі користуюся цим продуктом щоранку протягом місяця (Десь після другого тижня почала наносити не лише на обличчя та шию, а й на зону декольте. Залишок видно на фото). Текстура легка, приємна, комфортна, не липне, не обтяжує. Запах майже відсутній.

Якщо необхідно, щоб сироватка вирішувала якісь конкретні проблеми (боролася з пігментацією, пост-акне чи серйозними запаленнями та висипами, мала виражений анті-ейдж ефект тощо), – то це не сюди. Але мені здається, що вирішення таких проблем можна (і варто) включити саме в вечірню рутину.

Ця сироватка містить пробіотики, пребіотики та постбіотики. Якщо простіше – корисні бактерії, їжу для них та продукти їх життєдіяльності. Це допомагає відновити мікробіом і природний захист нашої шкіри. Тобто ефект від сироватки – це те як шкіра реагує на відновлення її мікробіому.

Ефект добре видно десь на другий тиждень. І його не охарактеризувати краще, ніж "покращення загального стану шкіри". Перше, що впадає в око – це тон. Він стає рівнішим і здоровішим. Обличчя виглядає відпочившим. Якщо є схильність до запалень, вони дещо зменшуються. Якщо шкіра чутлива й дратівлива, сироватка її заспокоює і дарує відчуття комфорту. Десь на третій тиждень помітила суттєве підвищення загального тонусу та пружності шкіри.

А! Ще сироватка дає певне додаткове зволоження, тож для комбінованої шкіри влітку після неї достатньо нанести лише крем під очі та санскрін.

Епілог: в мене було чимало різних сироваток: бюджетних і дорогих, натуральних, професійних, з сегменту дерматокосметики, різних текстур, з різними активами у складі. І зараз я користуюся ще двома сироватками крім цієї (під час вечірнього догляду). Але саме це – перший продукт, про який мені дійсно захотілося написати, бо він справді цього вартий.

Куницына Анна
2
Підписники
0