Блиск з відтінком, як у дуже дорогої помади Charlotte Tilbury
Laboratoire Professionnel Care Lip Gloss вже кілька місяців у моїй косметичці. Проте лише сьогодні я зрозуміла, що він мені щось ну дуже нагадує...
Якщо коротко, то блиск Laboratoire Professionnel комфортний на губах, не липкий, піклується про стан шкіри та не розтікається протягом дня. Окрім того, він дуже пігментований та більше нагадує лакову помаду.
Charlotte Tilbury, це ти?
Проте сьогодні я по-новому поглянула на цей блиск. Зранку перед прогулянкою я нанесла відтінок 102 і раптово зрозуміла, що маю в косметичці засіб для губ у дуже схожому відтінку. Почала шукати і порівнювати. Матінко! Тільки погляньте на відтінок "Rising Star" від Charlotte Tilbury поряд з 102 Laboratoire Professionnel Care Lip Gloss. Вони ідентичні! Так, текстури різні, фініші також. Але колір!
Помада від Charlotte Tilbury, як на мене, краще підійде для виходу, адже дуже стійка та має шикарний оксамитовий фініш, який не перебивається на посуд. А от блиск Laboratoire Professionnel - щоденна заміна "Rising Star".
Обидва відтінки є хамелеонами: в залежності від освітлення, вони змінюються з рожево-грейпфрутового та тепло-персиковий. Краса неймовірна! Дуже соковиті барви, якраз для літнього макіяжу.
Блиск рекомендую, як і помаду Charlotte Tilbury
Якщо цікаво, можу написати розширений відгук на неї, хоч її і немає на Makeup. А от що точно є на Мейкап, то це блиск Laboratoire Professionnel. Рекомендую до покупки!
Коментарі (0)