saybeautyk

Копієчні румʼяна, на які варто звернути увагу

Мені румʼяшки дісталися у спадок від подруги) в цілому, я якраз хотіла собі саме матові румʼяна, бо я в принципі прихильниця шимерних текстур, а матових у мене не було.

Я їх довго тестувала і складала враження, але у підсумку готова поділитися з вами.

Спочатку мені вони всі видалися однаковими, а потім я побачила різницю.

101 Pink - яскравий рожевий барбішний колір, трішки в малину;

102 Coral - я в ньому коралу ну ніяк не бачу, теж рожевий, але більш ніжний. Сподобався найменше, бо його якось не видно і доводиться багато наносити;

103 Peach - фаворит! Я саме його більше за інші відтінки хотіла спробувати, бо це нетривіальний колір для мене. Я любителька рожевого яскравого Барбі-румʼянцю, але аж ніяк не персикового. Такі відтінки я для себе ніколи не розглядала і хотіла скоріше дізнатися, чи буде він мені пасувати. І я була в захваті 😍 він мене вразив, це не прям яскравий помаранчевий персик, тут колір все ж таки більше рожево-помаранчевий, такий собі «пограничный». Виглядає на мені дуже прикольно і натурально, однозначно в мене рука тягнеться зараз саме до нього;

104 Berry - ще один фаворит, він справді виглядає ягідним. Теплий рожевий, для мене віддає в бордо трішки (наскільки це можливо для напівпрозорих румʼян). Дуже сподобався мені, коли я наносила прямо щедро. Виглядає максимально освіжаючим і комфортним.

В цілому текстура засобу пудрова і дуже пилить, тому тут треба обережно набирати. До того ж, румʼяна пігментовані - як я вже зазначила, з чотирьох відтінків лише 102 я наносила дуже багато.

Комфортні у використанні, пакування, звісно, кволе - написи стираються моментально і страшно, що відпаде кришка. З часом вони трішки «впитуються» у шкіру, зʼїдаються себумом і поступово зникають. При можливості я б обновляла. Але знову ж таки, я думаю цей момент актуальний виключно для власниць жирної шкіри, у яких всі румʼяна поступово сходять (але ці прям швидко). Якщо шкіра суха, думаю, продукт протримається набагато довше.

Я би повторила для себе в майбутньому 3 відтінки - 101, 103 і 104. Це не дорого і гарно, чому б ні? Якщо сумніваєтесь - спробуйте, вони дійсно прикольні.

Тут наглядно видно різницю відтінків

1,2,3 фото - 101 Pink

4, 5 фото - 104 Berry

6, 7, 8 - 102 Coral

Не сфоткала лише 103 відтінок - улюбленця, можливо колись доповню) щось вони якісь всі однакові на мені 😂